2013-10-14 11:20:06
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ... ΜΕ ΜΑΣΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός επανέρχεται στις προπονήσεις και την ετοιμασία για τα πολλά και δύσκολα ματς που έχει μπροστά του μέσα σε ένα εικοσαήμερο που θα κριθούν πολλά.

Με τους δύο αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπενφίκα και τα παιχνίδια στην Ελλάδα με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά πρώτα, την αναμέτρηση του Σαββάτου στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Αυτός που προσπαθεί συνεχώς και δεν είχε καθόλου ρεπό είναι ο Πάουλο Μασάντο, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και ετοιμάζεται να μπει στις προπονήσεις με στόχο να προλάβει την αναμέτρηση της Λισαβόνας στις 23 του μηνός.

Ο Μίτσελ περιμένει όλους τους διεθνείς μέσα στην εβδομάδα και από αύριο θα υπάρχουν αφίξεις. Ο Βάις και ο Μανιάτης δεν θα παίξουν με τις εθνικές ομάδες τους λόγω καρτών, ο Μπονγκ γυρίζει από την Αφρική καθώς δεν αγωνίστηκε στο Τυνησία-Καμερούν λόγω τραυματισμού και θα φανεί τι ακριβώς έχει, ο σκόρερ της Αλγερίας Μετζανί θα είναι κι αυτός ξανά στο Ρέντη.

Από την Τετάρτη θα επιστρέψουν οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς, οι Μέγιερι και Κάρολ, ο Γιαταμπαρέ που παίζει την Τρίτη με το Μάλι κόντρα στην Κορέα. Θα απομένει ο Κάμπελ που αναμένεται αργότερα από την Κόστα Ρίκα και δεν υπολογίζεται για το ματς στην Κρήτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ