2013-10-14 11:23:04
Φωτογραφία για Ποιοι εξελέγησαν στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ
Με την εκλογή της 31μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, αργά το βράδυ της Κυριακής προς την πρώτη πρωινή ώρα της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε η Συνδιάσκεψη, που πραγματοποιούνταν από το πρωί της Κυριακής 13-10-2013, στο Κεφαλόβρυσο Αχαΐας.

Η νέα Νομαρχιακή χαρακτηρίζεται από την είσοδο σε αυτήν νεαρών προσώπων που αναλαμβάνουν τα ηνία της οργάνωσης στην Αχαΐα και από το γεγονός ότι το ένα τρίτο αποτελούν γυναίκες, σύμφωνα με την ποσόστωση όπως ορίζεται στο καταστατικό του κόμματος.

Πρώτο πλειοψηφών μέλος εξελέγη από τους άνδρες ο Κώστας Γαβριηλίδης και από τις γυναίκες η Νίκη Λέφα με την ισοψηφούσα Ανστ. Μπάλαρη. Στην εκπροσώπηση Χαλανδρίτσας και Καλαβρύτων εξελέγησαν αντίστοιχα οι Χρ. Λιαρομμάτης και Χάρης Κακανάς. Στο Περιφερειακό Συντοντονιστικό Δυτ. Ελλάδας εξελέγησαν ο Μαρίνος Μαρκεζίνης και η Κατερίνα Παγουλάτου.

Αναλυτικότερα για την ΝΕ Αχαΐας εξελέγησαν οι παρακάτω:


ΑΝΔΡΕΣ

Κ. Γαβριηλίδης, Τάσος Γιακουμής, Τάκης Γεωργακόπουλος, Γιάννης Λάμπρου, Θόδωρος Σταμούλης, Ανδρέας Ριζούλης, Σταύρος Γούτσος, Γιώργος Κοκκινάρης, Κώστας Σπαρτινός, Γιάννης Μπάλαρης, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, Ηλίας Γρηγόρης, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Παύλος Τσεκούρας, Κώστας Τηλιγάδας, Μιχάλης Μαλλιαρουδάκης, Τάσος Γεωργιτσόπουλος, Δημήτρης Ξούλος, Χρήστος Λιαρομμάτης (για Χαλανδρίτσα), Χάρης Κακανάς (για Καλάβρυτα), Παν. Μιχαλόπουλος.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Νίκη Λέφα, Αναστασία Μπάλαρη, Σοφία Μπανιά,

Βάσω Σιμάκη, Κατερίνα Παγουλάτου, Γιούλη Γιαννίκου, Γκιώνη Λαμπίκη, Μαρία Αντύπα, Νάντια Κουλουμπή.

Για την εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συντονιστικό Δυτικής Ελλάδας εξελέγησαν οι:

Μαρκεζίνης Σπύρος και Κατερίνα Παγουλάτου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ