2013-10-14 15:08:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Αστυνομικός μαζί με μπράβους προπηλάκισαν πολίτη
Ο αστυνομικός προκάλεσε επεισόδιο αλλά όταν έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις ο ίδιος είχε… εξαφανιστεί! Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μπαρ όπου ο «νταής» αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε στο κατάστημα μαζί με τέσσερις «φουσκωτούς», γνωστούς από τον χώρο της νύχτας. Βέβαια αυτό είναι το πρώτο που προξενεί εντύπωση και εγείρει ερωτηματικά μιας και δεν είθισται να υπάρχουν… κολλητιλίκια μεταξύ ανδρών οι οποίοι υπηρετούν την Τάξη και ατόμων τα ονόματα των οποίων έχουν εμπλακεί παλαιότερα σε υποθέσεις που σχετίζονται με «μπραβιλίκια».

Η παρέα των πέντε, λοιπόν, κάθισε στο μπαρ και παρήγγειλε ποτά. Η ώρα περνούσε και στο μαγαζί έκανε την εμφάνισή του και ένας ακόμα πολίτης με τον οποίο ο αστυνομικός αποδείχθηκε πως είχε διαφορές από προηγούμενη περίοδο. Τότε ήταν που άρχισαν όλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων θαμώνων, ο αστυνομικός επικαλούμενος την ιδιότητά του αλλά και τους «κολλητούς» που είχε μαζί του άρχισε να βρίζει με δυνατή φωνή τον πολίτη
. Ο τελευταίος προσπαθούσε να μην οξύνει τα πνεύματα. Στην αρχή κοιτούσε προς άλλη κατεύθυνση, στη συνέχεια είπε στον αστυνομικό ότι δεν ήθελε φασαρίες, ενώ και οι υπεύθυνοι του καταστήματος προσπάθησαν να διατηρήσουν την ηρεμία. Δεν κατέστη όμως εφικτό μιας και ο αστυνομικός, που στο μεταξύ είχε πιει και πολλά ποτηράκια παραπάνω, δεν έλεγε να σταματήσει τις προκλήσεις και τις απειλές.

Τον έριχναν πάνω σε τραπέζια και στο τέλος τον… πέταξαν έξω απ’ το μαγαζί!

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, σηκώθηκαν από τη θέση τους οι φίλοι του, πλησιάζοντας απειλητικά τον πελάτη που είχε στοχοποιηθεί. Εκεί το επεισόδιο «φούντωσε» για τα καλά και η παρέα άρχισε να σπρώχνει τον πολίτη, να τον βρίζει και να τον ρίχνει πάνω σε τραπέζια και καρέκλες. Μέχρι που κυριολεκτικά τον… πέταξε έξω από το μαγαζί! Ο ίδιος βέβαια τηλεφώνησε στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια και μέσα σε δέκα λεπτά είχαν καταφθάσει τρία περιπολικά, όμως ο αστυνομικός που προκάλεσε το επεισόδιο και οι «φουσκωτοί» φίλοι του είχαν ήδη φροντίσει να αποχωρήσουν χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί. Με αποτέλεσμα το θύμα του επεισοδίου να είναι αδύνατο να βρει το δίκιο του (μιας και κανείς δεν κατέθετε τι είχε συμβεί, προφανώς υπό τον φόβο πιθανών συνεπειών…). Εν ολίγοις, η επίδειξη εξουσίας στον μέγιστο βαθμό!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ