2013-10-15 01:49:40
Φωτογραφία για Συμφωνία-μαμούθ για την Μπουντεσλίγκα!
Συμφωνία χρυσάφι, η οποία θα ισχύει από τη σεζόν 2015/16, έκλεισε η γερμανική ποδοσφαιρική λίγκα. "H Bundesliga αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά προϊόντα του κόσμου" δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της.

Μία εξαιρετική συμφωνία κατάφερε να κλείσει η DFL με την "21st Century Fox", η οποία θα αποφέρει έσοδα ρεκόρ στην Bundesliga.

Η πρώτη τη τάξη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το οποίο επί της ουσίας διπλασιάζει τα τηλεοπτικά της έσοδα. Ωστόσο, αυτό θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2015/16.

Ως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως, η λίγκα αναμένεται να παίρνει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που με την υφιστάμενη συμφωνία παίρνει 70 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Επί του θέματος ο Κρίστιαν Σέιφερτ, εκτελεστικός διευθυντής της DFL δήλωσε:"Αυτές οι συμφωνίες υπογραμμίζουν το γεγονός πως η Bundesliga αναγνωρίζεται από τα κορυφαία αθλητικά προϊόντα στον κόσμο των ΜΜΕ. Αυτή η συνεργασία με την "21st Century Fox" δίνει στο γερμανικό ποδόσφαιρο νέες ευκαιρίες για να αναπτυχθεί διεθνώς στο εγγύς μέλλον".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ