2013-10-15 01:51:33
Φωτογραφία για ''Ναυάγησε'' και του Νιόπλια στον ΟΦΗ!
Μετά το "ναυάγιο" με τον Σάκη Τσιώλη και η υπόθεση του Νίκου Νιόπλια είχε άδοξο φινάλε και στον ΟΦΗ καλούνται να ψάξουν γρήγορα αντικαταστάτη για τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι και γιατί αρνήθηκε ο Νιόπλιας.

Η Δευτέρα (14/10) δεν ήταν καλή μέρα για τον ΟΦΗ. Ξεκίνησε με το "όχι" του Σάκη Τσιώλη στην Κρητική ομάδα και έπειτα ήρθε το "ναυάγιο" με τον Νίκο Νιόπλια.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη και τον Νίκο Μαχλά, όμως δεν προέκυψε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, σημαντικό ρόλο στη μη επίτευξη συμφωνίας, έπαιξε η αντίδραση μερίδας του κόσμου. Άλλωστε αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, έχουν εκφράσει τις αντιδράσεις τους για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νιόπλιας ως προπονητής, αφού δεν ξεχνούν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό όταν ήταν ποδοσφαιριστής.


Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν στάθηκε στις αντιδράσεις και εξέφρασε το φόβο του να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά του όπως θέλει, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο οριστικό "ναυάγιο".

Πλέον, οι Κρητικοί τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού η ομάδα δίνει σημαντικό αγώνα με τον Εργοτέλη την Κυριακή και δεν υπάρχει προπονητής για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές. Τα ονόματα που ακούγονται είναι του Νίκου Αναστόπουλου ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λεβαδειακό, του Νίκου Παπαδόπουλου και ενός ξένου προπονητή με εμπειρία από το την Ελλάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αύριο Τρίτη (15/10), θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Παύλου Δερμιτζάκη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ