2013-10-16 09:31:04
Φωτογραφία για Το μυστηριώδες κοντέινερ και το οπλοστάσιο στο σπίτι του εφοπλιστή
Σε «ορφανό» εμπορευματοκιβώτιο στον Πειραιά στρέφουν την προσοχή τους οι αρχές

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρήκε χθες η Αστυνομία σε δύο σπίτια που ανήκουν σε άφαντο - από το καλοκαίρι - επιχειρηματία ενώ παρατημένο στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων στον Πειραιά βρίσκεται τους τελευταίους μήνες κοντέινερ-μυστήριο που συνδέεται με τον επιχειρηματία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Από έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση της εφημερίδας φαίνεται ότι το κοντέινερ έπρεπε να παραληφθεί από το ίδρυμα στο οποίο πρόεδρος είναι ο εν λόγω επιχειρηματίας, τον Μάρτιο οπότε και έφτασε στο Ικόνιο.

Ωστόσο, κανένας δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα. «ΤΑ ΝΕΑ» γνωρίζουν ότι πριν από λίγες ημέρες το κοντέινερ-μυστήριο άρχισε να απασχολεί και τις αρμόδιες Αρχές.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την έλευση του «ορφανού» κοντέινερ στο Ικόνιο διενεργήθηκε έφοδος αστυνομικών στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στο Κορωπί. Στις 9 Απριλίου εκεί βρέθηκαν 52 μη λειτουργικά όπλα για τα οποία δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες, ενώ έλειπαν άλλα 27 που είχαν άδειες.

Έγκυρες πηγές επισημαίνουν στα «ΝΕΑ» πως ο όρος «μη λειτουργικό όπλο» δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ρεπλίκα ή ότι είναι εντελώς ακίνδυνο, αφού με την προσθήκη ενός και μόνο εξαρτήματος, μερικές φορές πολύ απλού, μπορεί το όπλο να καταστεί πλήρως λειτουργικό.

Διαβάστε όλο το άρθρο
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ