2013-10-16 21:18:29
Φωτογραφία για Απάτη από κοπέλα που παρουσιάζεται ως στρατιωτικός μας αναφέρει αναγνώστρια
Ονομάζομαι Μ.Ε. και πολλοι φιλοι μου πρότειναν να απευθυνθώ σε σας για μια εξωφρενική κλοπή που μου συνέβη και η αστυνομία  σχεδόν αρνείται να βοηθήσει (ή έστω αδιαφόρησε απόλυτα) μήπως δημοσιοποιηθεί και τουλαχιστον ενημερωθεί κόσμος και δεν πάθει τα ίδια.

Τέλη Ιουλίου εμφανίστηκε σε μια επιπλωμένη γκαρσονιέρα που εχω στην κατοχή μου στα εξάρχεια και νοικιάζω μια κοπέλα ηλικίας περιπου 35-36 ετών Ελληνοαφρικανικής καταγωγής και μου είπε πως είναι στρατιωτικός και πήρε μετάθεση απο την Ανω πόλη Θεσ/νικης στην Αθήνα και έπρεπε να μείνει στην γκαρσονιέρα μου άμεσα(μιλούσε και έγραφε άπταιστα Ελληνικά).

Το όνομα της Τ.Ε. και έχω στην κατοχή μου μεχρι και το ΑΦΜ της.

Μην σας τα πολυλογω,ήταν πραγματικα ιδιαιτερα χαρισματική και πειστική και όπως ειναι η κατάσταση αυτή τη στιγμη οπου όλοι κάνουμε ο,τι είναι δυνατον για να νοικιάσουμε την περιουσία μας πείστηκα οτι ειναι ενα καλό κορίτσι και οτι ήμουν τυχερη που είχε μόνιμη δουλειά.


Φτιάξαμε συμβόλαια,τα πάντα νόμιμα και υστερα άρχισε η κοροιδια και το δούλεμα οτι μου έχει βάλει τα χρήματα αλλά δεν ξέρει τι συμβαίνει με την τράπεζα,θα πήγαινε να κοιτάξει κλπ κλπ.

Οταν πήρα αποφαση οτι δεν μπορούσα να με δουλεύει (2 μηνες μετα)άλλο και την ενημέρωσα οτι αν δεν φύγει θα ξεκινήσω διαδικασία έξωσης (τέλη Σεπτεμβρίου) μου είπε οτι θα βάλει τα χρήματα μου την επόμενη μέρα και θα σηκωθέι να φύγει.

Οταν φυσικά δεν έβαλε τα χρήματα την επόμενη μερα πήγα να την επισκεφτώ και αυτο που αντικρύσα δεν το φανταζομουνα ποτέ...

Είχε σηκώσει απο το σπίτι τα πάντα,απο air condition μέχρι το καπάκι της λεκάνης!!!!!!!

Μια ζημια μεγαλύτερη των 3000 ευρω.

Κάλεσα άμεσα την αστυνομία,έκανα κατάθεση αμέσως,πήγα αποδείξεις για ολα τα πράγματα που υπήρχαν στο σπίτι,έκανα μήνυση παρ'αυτα και ενω εχω τα πλήρη στοιχεια της(τα οποία είναι σωστά!!!!!! τόσο θράσος εχει η γυναίκα και τόσο πολύ γνωριζει οτι δεν θα κυνηγηθεί απο πουθενά) η αστυνομία μου είπε οτι δεν μπορεί καν να την συλλάβει αλλά αν γνωρίζω που πήγε να μείνει να τους ενημερώσω να την συλλάβουν!!!!!!!!!!!!

Επίσης σχεδόν μου είπαν οτι δεν μπορουν να κανούν απολύτως τίποτα και οταν εξαγριώθηκα μόνο για να με καθησυχάσουν μου είπαν οτι αν πάει να πάρει κάποιο δημοσιο εγγραφο ίσως να συλληφθει,με λίγα λόγια μου είπαν οτι θα τρέχω στα δικαστήρι μια ζωή ,θα πληρώνω δικηγόρους απο την τσέπη μου και αυτη η κυρια αν δεν εμφανιστεί μετά απο χρονια στο δικαστήριο,δεν θα τιμωρηθεί ΠΟΤΕ!!!!!!

Φυσικά δεν αποζητώ τα κλεμμένα,αυτα ειναι ηδη ξεγραμμένα,αλλα να τιμωρηθεί μια γυναίκα όπως αρμοζει στην κατάσταση ετσι ωστε να μην πάθει το ίδιο πράγμα αλλος άνθρωπος.

Απο ενα ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο στα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε(3 νούμερα χρησιμοποιούσε) ανακάλυψα οτι τα 2 απο αυτα ανήκουν σε μια κυρια η οποία νοικιάζει επιπλωμένα σπίτια στην Θεσσαλονίκη!!!!!!!!

Καταλαβαίνετε οτι μάλλον πρόκειται για συμμορια η οποία κάνει αυτή τη δουλειά ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ.

Εχω αποδείξεις για όλα όσα σας προανέφερα(μεχρι και το ΑΦΜ της εν λογω κυρίας) και ευελπιστώ να ενδιαφερθείτε για την υπόθεση μηπως γλυτώσουν κάποιοι άνθρωποι την περιουσία τους και μηπως τελικά αυτή η γυναίκα και ισως η συμμορια στην οποία ανήκει βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αλλιώς να πάρουμε απόφαση ολοι οτι ζούμε σε ζούγκλα...

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ