2013-10-18 15:44:12
Φωτογραφία για Τα Ημισκούμπρια έρχονται για μία live εμφάνιση στην Πάτρα - Τιμές εισιτηρίων - Σημεία προπώλησης
Η BR3AK EV3NT περήφανα παρουσιάζει τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ, στη σκηνή του Μικρού Πρίγκηπα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στην Πάτρα!

Καλούνται όλοι οι ημίσκουμπρες, όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας, να δώσουν το παρών.

Τα ΗΜΙΖ θα είναι έρχονται με ρίμες, beats, κοφτερό λόγο και πλούσιο ρεπερτόριο από όλη την δισκογραφία τους, απ' το 1996 μέχρι σήμερα!

Τιμή Εισιτηρίου - Προπώληση: 10 Ευρώ

Τιμή Εισιτηρίου - Είσοδος: 12 Ευρώ

Σημεία Προπώλησης ( απο Δευτέρα 14/10 ) :

Δισκοπωλείο Musical ( https://www.facebook.com/musical.gr )

Βιβλιοπωλείο Discover ( http://discoverbook.blogspot.gr/ )

Art Cafe Ηχότοπος ( https://www.facebook.com/pages/ΗΧ... )

Τα τρία μέλη του συγκροτήματος Δημήτρης Μεντζέλος, Μιθριδάτης και Πρύτανης έχουν πει ότι το όνομα του γκρουπ τους ήταν ένας όρος παρεΐστικος ενώ έχουν δηλώσει ότι αυτό χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που μπορεί και ελίσσεται στις δύσκολες ώρες σαν το «σκουμπρί».


Τα Ημισκούμπρια όπως έχει γράψει το newsbeast.gr, γνωρίστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δ. Μεντζέλου στο SPACE FM το 1992 και άρχισαν να τραγουδούν μαζί από το 1993, εδώ δηλαδή και σχεδόν 20 χρόνια.

Έχουν ένα δικό τους label με τον αρχικό τίτλο «HMI-REC» που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «IMIZ BIZ ENTERTAINMENT», το οποίο έχει συγκεντρώσει καλλιτέχνες του χώρου, ανάμεσα τους και τον Stereo Mike.

Το συγκρότημα, όπως είχε εξηγήσει στο newsbeast.gr ο Μιθριδάτης, δεν έχει διαλυθεί, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, έχει σταματήσει να βγάζει δίσκους. Κάνουν όμως κάποιες live εμφανίσεις, όπως αυτή που θα γίνει στην Πάτρα σε περίπου δύο εβδομάδες. Πάντως τα τρία μέλη του δημοφιλούς γκρουπ ασχολούνται, ξεχωριστά ο καθένας, με τη μουσική κάνοντας δικές τους προσωπικές δουλειές.

Το 2009 ο Μιθριδάτης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Αιρετικά ερωτικός». Ένα χρόνο αργότερα πάντως, το συγκρότημα έβγαλε ένα καινούργιο τραγούδι με θέμα την οικονομική κρίση με τίτλο «Πώς να σου το πω» που έγινε επιτυχία.

Το 2011 ο Δημήτρης Μεντζέλος κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό cd με τίτλο «Ο Ράπερ της χρονιάς».

Το 2012 ο Μιθριδάτης έβγαλε το τραγούδι «Τρέχα Μαδαφάκα» ενώ φέτος ετοίμασε τουλάχιστον τέσσερα καινούρια κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ