2013-10-18 19:00:06
Φωτογραφία για Ξεπουλάνε τα κοιτάσματα Ελλάδας-Κύπρου στο Ισραήλ;
Στην εφημερίδα “Πολίτης” της Κύπρου διαβάσαμε τα εξής:

Νομίμως το Ισραήλ εδικαιούτο το 20 % της αξίας του κοιτάσματος Aφροδίτη, του οικοπέδου 12, καθώς το συγκεκριμένο κοίτασμα εκτείνεται κατά 20% στην ΑΟΖ του Ισραήλ:

Το κοίτασμα “Αφροδίτη” σε ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ κάτω: Είναι εμφανές ότι χωρίζεται απο την γραμμή της ΑΟΖ σε Κυπριακό τμήμα 80% και Ισραηλινό τμήμα 20%.

Φάινεται λοιπόν καθαρά ότι ένα ποσοστό του Αφροδίτη (20%) ανήκει ΝΟΜΙΜΩΣ στην ΑΟΖ του Ισραήλ.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε εδώ:

Η Κυπριακή Κυβέρνηση ανέθεσε το 100% της εκμετάλλευσης του οικοπέδου 12 στην Αμερικανική Noble. 

Το κείμενο της συμφωνίας έχει κρατηθεί μυστικό!

Το ξέρει μόνο ο Πρόεδρος της Κύπρου και ο Υπουργός Ενέργειας!  Αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι το προσχέδιο της συμφωνίας, (Model Production Sharing Contract), που λέει ότι :

Η Κύπρος και η NOBLE θα μοιραστούν ότι περισσέψει μετά την αποπληρωμή όλων των εξόδων της NOBLE….. (στα έξοδα αυτά περιλαμβάνονται και ο σταθμός υγροποίησης στο Βασιλικό της Κύπρου, ο οποίος σταθμός ενώ μπορούσε να κατασκευαστει στο Ισραήλ, δεν θα κατασκευαστεί εκεί, για λόγους “Ασφαλείας”… 


Διαβάστε περισσότερα στο ΕΔΩ και ΕΔΩ για να καταλάβετε ΠΩΣ η Κύπρος (οι φιλο-Σιωνιστές κυβερνήτες της)  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!

Η Noble Energy κατέχει πλέον το 100% των δικαιωμάτων εκμετάλλευσής του οικοπέδου 12 της Κύπρου. 

Παρέδωσαν ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ το Ισραήλ:

Έχει δώσει μόνο το 39,7% στην Αμερικάνικη Noble (στο κοίτασμα του Λεβιάθαν), το 15,8% ΚΑΤΕΧΕΙ η ισραηλινή εταιρεία Delek, και το Ισραηλινό Δημόσιο το υπόλοιπο 44,5%. 

Οι Εβραίοι κράτησαν τα δικαιώματά τους, το 44,5% των εσόδων μένει στο κάτος τους:

Διαπραγματευόντουσαν για ενα ολόκληρο χρόνο το μοντέλο αξιοποίησης του Ισραηλινού Κοιτάσματος… εν αντιθέση με την Κύπρο που ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ! 

Τα Συμβόλαια που έχει κάνει το Ισραήλ με τη NOBLE έχουν δημοσιευτεί, και βρίσκονται σε κοινή θέα. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ το συμβόλαιο της κύπρου με την NOBLE εχει Παραμείνει ΚΡΥΦΟ….

Τί έχει να κρύψει η Κυπριακή Κυβέρνηση και δεν το Δίνει στη Δημοσιότητα; 

Γιατί βρίσκεται μόνο το Άνυπόγραφο προσχέδιο (Model Production Sharing Contract) σε δημόσια θέα; 

Γιατί κρύβουν το Ενυπόγραφο τελικό κείμενο του Συμβολαίου με τη NOBLE; 

Για να μη δεί ο κόσμος το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ; 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

Η Κύπρος έχει δώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους Αμερικάνους (Noble). Αλλά δεν έφτανε αυτό. 

Γίνεται ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΕΦΙΑΛΤΙΚΌ …. 

Στις 11 Φεβρουαρίου 2013, ο φιλοΣιωνιστές της Κύπρου,παρέδωσαν στο ΙΣΡΑΗΛ το 30% του ποσοστού Εκμετάλλευσης της Noble. Το παρέδωσαν στις δύο Ισραηλινές Εταιρείες Delek και Αvner υπογράφοντας“Στρατηγική Συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου”.… Διαβάστε εδώ

Άρα, ΤΩΡΑ, το Ισραήλ κατέχει το 50 % των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης του Κυπριακού οικοπέδου 12! (Το 20% νομίμως όπως είπαμε στην ΠΡΩΤΗ παράγραφο επάνω, ΣΥΝ το 30% που παραχώρησε η NOBLE στις Ισραηλινές Εταιρείες Delek και Αvner)

Μπορεί όμως να γίνει ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ καθώς το Ισραήλ, με 20% (νόμιμο) μερίδιο στο Αφροδίτη, μπορεί να πάρει περισσότερα από την Κύπρο που έχει το 80%, εξαιτίας του “Τρύπιου Συμβολαίου που έχει με τη NOBLE”

Όποιος διαβάσει με προσοχή ΕΔΩ, θα καταλάβει ότι:

1. Το μοντέλο πληρωμής της Κύπρου, είναι κλιμακωτό, δηλαδή, μόνο αν η Κύπρος προχωρήσει σε ΤΑΧΥΤΑΤΗ, δηλαδή “Φούλ” παραγωγή, (μεγάλο όγκο άντλησης, σε μικρό χρονικό διάστημα) θα έχει υψηλές απολαβές, έως 80% της αξίας του κοιτάσματος. Οι εταιρείες παραγωγής όμως (Αμερικάνικη και Ισραηλινή), θα προσπαθήσουν να “τραινάρουν”την παραγωγή, για περισσότερα χρόνια, για να “διαιωνίσουν” όσο μπορούν τα “πάγια Έξοδά τους” μέσα στα οποία, φυσικά θα βρίσκονται ΚΕΡΔΗ… ‘Οσο πιό πολύ επιμηκύνουν την εξόρυξη οι Εταιρείες, τόσο λιγότερα θα μείνουν ως έσοδα για το Κράτος της Κύπρου! Κι αυτό γιατί όπως βλέπετε στον ανωτέρω σύνδεσμο, το μοντέλο Πληρωμης για την Κύπρο είναι “Ο,τι περισσέψει μετά τα έξοδα των εταιρειών….” ..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ NOBLE ;

2. Αντιθέτως, το μοντέλο πληρωμής που έχει ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ το Ισραήλ, είναι “κατ’ αποκοπήν” δηλαδή “βρέξει χιονίσει”, το Κράτος του Ισραήλ θα πάρει το 44,5% της αξίας των κοιτασμάτων!

Συμπερασματικά η μισή Αξία του χρυσοφόρου κοιτάσματος ΑΦΡΟΔΙΤΗ, που βρίσκεται στο ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12, έχει περάσει στο ΙΣΡΑΗΛ!

Δηλαδή, απο την συνολική αξία υδρογοναθράκων που θα αντλήσουν απο εκεί το 50% ανήκειΠΛΕΟΝ στο κράτος του Ισραήλ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 50% !

Καταλαβαίνουμε γιατί το ΙΣΡΑΗΛ ανεβάζει ΔΕΚΑΔΕΣ F16 κάθε φορά που ζυγώνει Τουρκικη προπέλα στο Οικόπεδο 12;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ! 

Άρα, δεν είναι “ότι κάνουν ασκήσεις” ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ “για να εκπαιδευτούν” για το Ιράν, δεν σηκώνουν τα F16 για να “προστατέψουν την Κύπρο από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ” οι Εβραίοι!

ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ! ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥΣ… Με βάση τα τραγικά δεδομένα της Κύπρου, γεννάται αυτομάτως το εφιαλτικό ερώτημα και για την Ελλάδα .

Μήπως η κυβέρνηση έχει εκχωρήσει δικαιώματα στα Ελληνικά κοιτάσματα με "κρυφά συμβόλαια"και το αγνοούμε;

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Πληροφορίες απο anatropitora.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ