2013-10-18 19:00:10
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στον αγώνα του Σαββάτου (19/10) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα «Περβόλια».

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

• Να αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο Περιβολίων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικό ή σφραγισμένο από το Α.Τ. Χανίων εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

• Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (Θύρα 4 και ένα μικρό μέρος της Θύρας 3) να μεταβούν στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων μέσω του δρόμου των Μουρνιών και να εισέλθουν σε αυτό από την είσοδο της Θύρας 4.

• Οι φίλαθλοι με εισιτήριο στις Θύρες 1 και 2 καθώς και στο μεγάλο μέρος της Θύρας 3 (πλην του τμήματος που δόθηκε στη φιλοξενούμενη ομάδα) δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους διακριτικά (κασκόλ, φανέλες καθώς και πανό ή άλλα σχετικά αντικείμενα) της φιλοξενούμενης ομάδας.


• Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου Περιβολίων, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να φέρουν μαζί τους, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν, και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια διαμονής εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς.

• Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο Περιβολίων φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με υβριστικό/προκλητικό ή αντεθνικό περιεχόμενο, σε ελληνικό ή ξενόγλωσσο κείμενο, καθώς και τα φέροντα στηρίγματα (κοντάρια)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ