2013-10-18 23:50:06
Φωτογραφία για Porsche 911 Tuning by Misha Design
Η Porsche 911 (991) είναι ένα από τα πλέον ικανά αυτοκίνητα επιδόσεων και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον ειδικό τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα, κυρίως για τις οδικές της ικανότητες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, καθώς υπάρχουν κάποιο βελτιωτικοί οίκοι οι οποίοι έχουν το απαιτούμενο θράσος να βάλουν το χεράκι τους σε μία τόσο ειδική κατασκευή όσο η Porsche 911 (991).

Στην περίπτωσή μας, ο... θρασύς βελτιωτής δεν είναι άλλος από τον Misha Design ο οποίος φυσικά έχει "πειράξει" και μάλιστα με επιτυχία και άλλα, ακόμη πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα, από την Porsche 911 όπως η Lamborghini Aventador Roadster (διαβάστε περισσότερα για την Lamborghini Aventador Roadster tuning by Misha).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην Porsche 911 (991), ο Misha Design διάλεξε χαμηλούς τόνους, καθώς παρουσίασε ένα body kit. Αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις εκδόσεις της Porsche 911 (991). Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως όλα τα κομμάτια βγαίνουν και ανθρακονημάτινα.

To body kit απαρτίζεται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα side skirts, πίσω αεροδυναμικό διάχυτη.

highoctane.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ