2013-10-19 02:33:57
Φωτογραφία για Η Κέιτ φόρεσε τα εφαρμοστά της και έπαιξε βόλεϊ [Video - Photos]
Φανερά αδυνατισμένη και σε άριστη φυσική κατάσταση η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ σε μιαφιλανθρωπική εκδήλωση στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου, όπου δοκίμασε τις ικανότητές της στο βόλεϊ.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/10), διοργανώθηκε από την SportsAid, που στηρίζει νέους αθλητές στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκε με εφαρμοστό J Brand τζιν, μπλε σακάκι Smythe, τοπ Ralph Lauren και Russell & Bromley πλατφόρμες.

Αν και δεν επέλεξε το κατάλληλο πατούμενο, η 31 ετών Κέιτ Μίντλετον πήρε θέση στην επιθετική ζώνη και με τη βοήθεια των συμπαικτών της πρόσφερε ένα ικανοποιητικό θέαμα στο κοινό.

Σε κάθε της προσπάθεια να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο στρατόπεδο, ξεπρόβαλε κάτω από το ριζέ μπλουζάκι η επίπεδη κοιλιά της!

Λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι, ο προσωπικός γυμναστής της είχε δηλώσει στο βρετανικό περιοδικό OK! ότι η Κέιτ θα έχανε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης με τη βοήθειά του. Όπως φαίνεται, η νεαρή μαμά πράγματι ξαναβρήκε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ