2013-10-19 08:59:03
Φωτογραφία για Απάνθρωπο! Σκότωσαν 9 σκυλάκια στα Τρίκαλα
Απίστευτη πράξη το βράδυ της Τετάρτης στη πλατεία Βουβής Τρικάλων, οπότε και θανατώθηκαν συνολικά 9 σκυλιά (εκ των οποίων τα 6 κουταβάκια!!!) Όπως καταγγέλλει στο trikalavoice.gr ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων «Ο Άργος», «το θαρραλέο και γενναίο Ανθρωποειδές της πλατείας Βουβής, κατήγαγε "Νίκην Λαμπράν"σε βάρος 2 υπέροχων μολοσσών δεσποζόμενων, μιας δύστυχης αδύναμης μανούλας και 6 ανυπεράσπιστων κουταβιών, ήτοι συνολικά σε βάρος 9 ήσυχων και εγκαταλελειμένων από τους ιδιοκτήτες τους ζώων, τα οποία τα θανάτωσε με δηλητήριο, βασανιστικά και ανελέητα (δυο ημέρες υπέφεραν οι μολοσσοί πριν καταλήξουν).

"Ο ΑΡΓΟΣ" καλεί τους ιδιοκτήτες ζώων, να τα περιορίσουν στις ιδιοκτησίες τους και να μην τα εγκαταλείπουν.

"Ο ΑΡΓΟΣ" καλεί τους συγγενείς των ασθενών ψυχικά ανθρώπων τους, που σκοτώνουν ζώα, να τους περιθάλψουν ιατρικώς γιατί τα επόμενα θύματά τους ενδέχεται να είναι ανήμποροι άνθρωποι (με δυνατούς δεν διανοούνται να τα «βάλουν» όπως λέγεται στην καθομιλουμένη, οι νοσηροί και θρασύδειλοι βασανιστές και δολοφόνοι ζώων).


"Ο ΑΡΓΟΣ" καλεί τις Αρχές. Αστυνομικές και Εισαγγελικές, να επιλαμβάνονται αυτεπάγγελτα, όπως Νομικά προβλέπεται, αυτών των υποθέσεων, όταν υποπίπτουν στην αντίληψή τους.

Η παρούσα μας επιστολή επέχει θέση καταγγελίας προς κάθε κατεύθυνση ώστε να νομιμοποιηθεί η διαδικασία έναρξης του έργου αυτών και "Ο ΑΡΓΟΣ" και τα μέλη αυτού τίθενται στην διάθεση κάθε Αρμόδιου Φορέα και Αρχής για την πάταξη του θλιβερού, αντικοινωνικού και στρεφομένου κατά της ζωής, φαινομένου και θανατηφόρου ανθρωπίνου έργου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ