2013-10-19 10:32:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Τι συζήτησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού - Η τρύπα στο ταμείο αγγίζει τις 52.000 ευρώ
Την Τρίτη συνεχίζεται η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Καρναβαλικού Οργανισμού της Πάτρας που ξεκίνησε χθες σε περιέργως όχι θυελλώδες κλίμα, αν εξαιρέσει κανείς τις έντονες αντιδράσεις της δημοτικής συμβούλου Ήρας Κουρή. Παρών στη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Οργανισμού Χάρης Καρκούλιας, αλλά και οι υπάλληλοι του λογιστηρίου, όχι όμως και ο εξωτερικός λογιστής, ο οποίος θα παρίσταται στη συνεδρίαση της Τρίτης.

Ο κ. Καρκούλιας επέμενε και χθες και μάλιστα ενώπιον των εργαζομένων ότι πέσει θύμα αλλά και να αναγνωρίζει ότι ο τρόπος διαχείρισης αποτελούσε προσωπική του ευθύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η τρύπα στο ταμείο εκτιμάται ότι αγγίζει τις 52.000 ευρώ ενώ το Δ.Σ. κατέληξε ότι θα πρέπει να προσληφθεί ένας τρίτος λογιστής για να κάνει έλεγχο.

Για διαρροή εγγράφων από το ταμείο που έχουν στόοχο να τον πλήξουν έκανε λόγο ο Χάρης Καρκούλιας και ζήτησε επιτακτικά να κλείσει το ταμείο.

Εκτενής συζήτηση έγινε και για την άμεση επαναφορά της διαχείρισης στην νομιμότητα. Το θέμα της μαύρης τρύπας θα συζητηθεί και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να υποβληθεί η παραίτηση του κ. Καρκούλια.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ