2013-10-19 13:27:24
Φωτογραφία για Για άλλα 5 χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Γιανουζάι
Ο Αντνάν Γιανουζάι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Με τη συμπλήρωση ακριβώς δύο εβδομάδων από το εκτυφλωτικό του ντεμπούτο (ως βασικός) στο "Stadium of Light" και τα δύο πανέμορφα γκολ κόντρα στη Σάντερλαντ, ο Αντνάν Γιανουζάι υπέγραψε συμβόλαιο... ζωής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 18χρονος -γεννημένος στο Βέλγιο- άσος έβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου την υπογραφή του σε πενταετές συμβολαιο συνεργασίας με τους "κόκκινους διαβόλους" που τον δένει μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στο "Ολντ Τράφορντ", ανακουφίζοντας έτσι τη διοίκηση και τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας που επιθυμούσαν διακαώς να τον κρατήσουν στο Μάντσεστερ.

"Είναι τρομερό συναίσθημα να υπογράφω για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τότε που ήρθα εδώ, πάντα αισθανόμουν ότι αυτός ήταν ο κατάλληλος σύλλογος για μένα.


Αυτή η σεζόν είναι σπουδαία για μένα, πηγαίνοντας περιοδεία με την αποστολή, κάνοντας ντεμπούτο στη νίκη στο Κομιούνιτι Σιλντ στο Γουέμπλεϊ και μετά μπαίνοντας στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Σάντερλαντ.

Είναι σαν όνειρο για μένα. Θέλω να δουλέψω σκληρά τώρα και να καθιερωθώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Γιανουζάι.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε αρχικά ικανοποιημένος για την παραμονή του 18χρονου στη Γιουνάιτεντ, και συνέχισε: "Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και με εντυπωσίαζε συνεχώς από τότε που ήρθα στη Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο.

Η ισορροπία που έχει στο σώμα του και η ικανότητά του να περνάει παίκτες είναι κάτι το εξαιρετικό για ένα παιδί της ηλικίας του.

Είναι σημαντικό που αναγνωρίζει πως αυτός ο σύλλογος, με την παράδοση που έχει να φτιάχνει νέους παίκτες και να τους δίνει μία ευκαιριά στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή, είναι το κατάλληλο μέρος για αυτόν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ