2013-10-19 13:45:04
Φωτογραφία για Νέοι προϊστάμενοι τμημάτων στις Δ.Ο.Υ. της Αχαΐας
Τους νέους προϊστάμενους τμημάτων στις εφορίες ανακοίνωσε με απόφασή του ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Σε ό,τι αφορά την Αχαΐα, σύμφωνα με τη Γνώμη, οι αλλαγές που αφορούν την Α’ Δ.Ο.Υ Πατρών είναι οι εξής:. Η κ. Παπαϊωάννου Καλή του Μιχαήλ τοποθετείται ως υποδιευθύντρια, ο κ. Ηλιόπουλος Ηλίας του Χρήστου τοποθετείται προϊστάμενος στο Τμήμα Ελέγχων, η κ. Σχισμένου Ελένη του Ανδρέα τοποθετείται στο Δικαστικό Τμήμα, η κ. Τζιογκίδου Ασήμω του Αλέξανδρου τοποθετείται στο Τμήμα Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους Φορολογούμενους, η κ. Άκουρου Κωνσταντίνα του Αντωνίου τοποθετείται στο Τμήμα Εσόδων και η κ. Φωτοπούλου Γεωργία του Δημητρίου τοποθετείται στο Τμήμα Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης.

Στην Γ΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών, τοποθετούνται ως προϊστάμενοι οι: Η κ. Δημητροπούλου Ολυμπία του Φωτίου στο Τμήμα Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους Φορολογούμενους, ο κ. Μποφίλης Ηλίας του Διονυσίου στο Τμήμα Εσόδων και ο κ. Παρακεντές Ιωάννης του Θεοδώρου στο Τμήμα Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης.

Τέλος, στην Δ.Ο.Υ. Αιγίου τοποθετούνται οι: Η κ. Σκυλλάκου Θεοδώρα του Κωνσταντίνου στο Τμήμα Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους Φορολογούμενους, ο κ. Χρυσανθακόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη στο Τμήμα Εσόδων και η κ. Πλαστρά Λαμπρινή του Δημητρίου στο Τμήμα Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ