2013-10-19 16:49:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Διαχειριστική σκούπα σε όλους τους δημοτικούς οργανισμούς!
Στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν τα οικονομικά στοιχεία όλων των οργανισμών του δήμου Πατρέων, μετά τις αποκαλύψεις για την «τρύπα» στον Καρναβαλικό Οργανισμό, που οδήγησαν στην παραίτηση – καρατόμηση του προέδρου του Οργανισμού, Χ. Καρκούλια και έχουν ξεσηκώσει «θύελλα» στον δήμο και στις δημοτικές παρατάξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος, Γιάννης Δημαράς ζήτησε από όλους του Οργανισμούς του δήμου γραπτή ενημέρωση και αναλυτικά στοιχεία εσόδων- εξόδων και υπολοίπου του ταμείου τους, ενώ παράλληλα, προγραμματίζει έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την προσεχή Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, με αντικείμενο την αποδοχή της παραίτησης του κ. Καρκούλια και τον ορισμό νέου προέδρου και νέου μέλους.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, προγραμματίστηκε έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού για το απόγευμα της Πέμπτης, με θέμα την επαναφορά της νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης. Ακόμα, εκτός του υπουργείου Οικονομικών, ενημέρωσε με έγγραφό του τον υπουργό Εσωτερικών και τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ενώ κοινοποίησε το έγγραφο και στον Εισαγγελέα Πατρών, αναφορικά με τον διαχειριστικό έλεγχο στον Καρναβαλικό Οργανισμό, ζητώντας τη διαλεύκανση τα υπόθεσης σε βάθος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ