2013-10-19 18:12:09
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ...
Ο Ολυμπιακός νίκησε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας 69-61 τη Μάλαγα στο ΣΕΦ και η νίκη είναι παρακαταθήκη για τη συνέχεια, αλλά το σημαντικότερο, ανεβάζει στα ύψη την ψυχολογία των πρωταθλητών κόσμου που ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματά τους στο παρκέ. 

Το μεγαλύτερο κέρδος όμως είναι ότι σ'έναν αγώνα που δε μπορούσε να θεωρηθεί... κρίσιμος, στο ΣΕΦ βρέθηκαν περίπου 9.000 οπαδοί του Ολυμπιακού. 

Αυτά τα νούμερα στο -πρόσφατο- παρελθόν τα συναντούσαμε μόνο σε κρίσιμους αγώνες, ειδικότερα από το top 16 και μετά, και στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο κόσμος πήγε στο γήπεδο να χειροκροτήσει τον πρωταθλητή ευρώπης και κόσμου, αφού δε θα έχει και πολύ... συχνά την ευκαιρία για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως αποφάσισαν τ'αρμόδια όργανα για τα επεισόδια στον περσινό τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει κάνει περήφανο και έχει κερδίσει τον κόσμο της ομάδας που θέλει να της συμπαρασταθεί πλεόν ακόμη και στα όχι και τόσο κρίσιμα παιχνίδια, αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος από την χθεσινή πρεμιέρα. 

Ευχής έργο, και εύκολο να συμβεί κατά τη γνώμη μας, το ΣΕΦ να έχει ακόμη περισσότερο κόσμο στους επόμενους αγώνες, να μην πέφτει καρφίτσα. Το αξίζουν όλοι στην ομάδα, από τους προέδρους, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες, μέχρι και τους... φροντιστές! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ