2013-10-19 18:03:09
Φωτογραφία για Εύκολη νίκη του Ατρομήτου επί του Λεβαδειακού
Ο Ατρόμητος είχε εύκολο έργο στο Περιστέρι απέναντι στον Λεβαδειακό τον οποίο και νίκησε με 3-0. Τραγικοί στην άμυνα οι Βοιωτοί που μπορούσαν να χάσουν με ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Το παιχνίδι είχε φαβορί (τον Ατρόμητο) κάτι που αποδείχθηκε και από το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Περιστερίου νίκησε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό.

Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τόσο μεγάλη στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ο Ατρόμητος θα μπορούσε να προηγείται ακόμα και με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο αν ο Ναπολεόνι ήταν πιο προσεκτικός.

Ο Λεβαδειακός αντέδρασε για ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η έλλειψη ποιότητας ήταν φανερή αν εξαιρέσουμε τον Βαγγέλη Μάντζιο που δημιούργησε 2-3 επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σηφάκη.

Πλέον οι Βοιωτοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση μιας και διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου


Καιρός: Ηλιοφάνεια

Διαιτητής: Κύζας Γεώργιος (Δράμας)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης Δαμιανός, Δημητριάδης Ιορδάνης

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης (Πίτου 77'), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ουμπίδες (Καραμάνος 84'), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Λεβαδειακός (Φαράντος): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης (Νικολακάκης 66'), Μανόλο, Λαμπρόπουλος, Κονέ, Μάγκας, Ορτέγκα (Μπούστο 46'), Μάρτινς, Μάντζιος, Κάντζι (Βασιλείου 81').

Γκολ: Ιγκλέσιας (12' κεφαλιά), Ταυλαρίδης (14' κεφαλιά)

Κάρτες: Κάτζι (κίτρινη 37'), Λαζαρίδης (κίτρινη 56'), Κονέ (κίτρινη 58')

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έκλεισε στα καρέ του τον Λεβαδειακό που δεν είχε τρόπο για να απειλήσει την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους με μία επικίνδυνη σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά, όμως ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε στο πίσω δοκάρι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δυο στα δυο

Η τραγική εικόνα της άμυνας του Λεβαδειακού είχε ως αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να δεχθούν δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά με τον ίδιο τρόπο! Ο Ουμπίδες εκτέλεσε κόρνερ, στο πρώτο σκόραρε ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο ο Ταυλαρίδης με τον ίδιο τρόπο (12' και 14').

Η ομάδα του Ατρόμητου έφτασε κοντά στο 3-0 άλλες τέταρτη φορές στο πρώτο μέρος. Αρχικά ο Στέφανο Ναπολεόνι φάτσα με το τέρμα σούταρε ψηλά άουτ (25'), στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με "ψαλιδάκι" έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα (29'), ενώ στο 32' ο Ναπολεόνι βρέθηκε φάτσα με τον Πρζιρόβσκι ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα πόδι σε κόρνερ!

Πάντως η τελευταία (τέταρτη) ήταν και η πιο αστεία. Ο Μανόλο (που φέτος έχει "κάψει" τον Λεβαδειακό) γύρισε λάθος στον Πρζιρόβσκι, ουσιαστικά δίνοντας ασίστ στον Ναπολεόνι! Ο Ιταλός επιθετικός και πάλι νικήθηκε από τον κίπερ των Βοιωτών.

Το δεύτερο ημίχρονο

Καμία σχέση ο ρυθμούς του πρώτου μέρους με το δεύτερο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση του, όμως η έλλειψη ποιότητας έβαζε "φρένο" στις όποιες σκέψεις για κάποιο γκολ. Παρόλα αυτά στο 55ο λεπτό ο Μάντζιος έκανε κοντρόλ, γύρισε εντυπωσιακά το σώμα του και έκανε ένα σουτ, με τον Σηφάκη να μπλοκάρει. Αν έμπαινε πάντως γκολ θα ήταν σίγουρα φαβορί για το καλύτερο της αγωνιστικής.

Στο 69ο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε για μια ακόμα φορά κοντά στο 3-0, όμως ο Καραγκούνης μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ. Ο Βαγγέλης Μάντζιος παραλίγο να ξαναβάλει στο παιχνίδι τον Λεβαδειακό στο 75ο λεπτό, όμως το σουτ του στο ύψος της μικρής περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Επιτέλους γκολ

Ο Στέφανο Ναπολεόνι δικαιούταν ένα γκολ, αφού έχασε 4-5 απίστευτες ευκαιρίες, και τελικά το πέτυχε στο 76ο λεπτό. Ο Ιταλός έφυγε στην κόντρα και με όμορφη κίνηση "ψάρωσε" τον Πρζιρόβσκι σκοράροντας με όμορφο πλασέ. Το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του στα τελευταία λεπτά και αυτό το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο MVP της αναμέτρησης

Από τα πόδια του Ουμπίδες ξεκίνησαν τα δυο πρώτα γκολ του Ατρόμητου. Γενικότερα ο Αργεντινός άσος είναι σπουδαία μεταγραφή για τον Ατρόμητο, αφού σε κάθε παιχνίδι βοηθά τα μέγιστα. Από κοντά και ο Ναπολεόνι που έχασε βέβαια τα άχαστα μέχρι να σκοράρει τελικά στο 76'.

Η απογοήτευση

Η εικόνα του Λεβαδειακού φανερώνει μία ομάδα σε αποσύνθεση που θα χρειαστεί τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές βασικών παικτών τον Γενάρη για να έχει ελπίδες παραμονής. Από όλους τους παίκτες ο Μανόλο σε ένα ακόμα παιχνίδι είχε τραγική απόδοση. Μάλιστα σε κάποια φάση στο πρώτο μέρος έδωσε ασίστ στον Ναπολεόνι σε λάθος γύρισμα στο τέρμα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 3-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 3-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ