2013-10-19 22:18:05
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ηλυσιακό, στο κλειστό των Ιλισίων.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται αύριο (20/10, 18.00) να παίξουν ξανά κόντρα στο συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα, αυτή τη φορά για τη 2η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που στο παρελθόν έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, αλλά και στις διαφορές του εν λόγω παιχνιδιού εν συγκρίσει με εκείνο που προηγήθηκε για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του: «Το συναίσθημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περίεργο, αλλά είναι πάντα καλό. Σημαίνει ότι έχω προχωρήσει στην καριέρα μου. Θα δω πολλούς φίλους και πάλι. Μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και παίκτες που παίξαμε μαζί όπως ο Χατζής και ο Δορκοφίκης. Θα είναι καλό να τους δω ξανά και να παίξω ως αντίπαλός τους».


Για τις διαφορές του αυριανού (20/10, 18.00) αγώνα σε σχέση με εκείνον που προηγήθηκε, για το Κύπελλο Ελλάδας: «Θα παίξουν πολύ πιο σκληρά, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι κυριαρχήσαμε και κερδίσαμε πολύ εύκολα. Σίγουρα θα θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να μας αντιμετωπίσουν».

Για το εάν χαλαρώνουν, μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Μάλαγα: «Αυτό είναι που δεν πρέπει με τίποτα να κάνουμε. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με τη σοβαρότητα που πρέπει. Όλοι θα είναι έτοιμοι να μας αντιμετωπίσουν κι αν δεν είμαστε σοβαροί τότε θα το πληρώσουμε κάποια στιγμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ