2013-10-20 09:27:06
Φωτογραφία για Βαρύ κατηγορητήριο αντιμετωπίζουν οι επτά προφυλακισμένοι για την υπόθεση του Μάριου - Νέες αποκαλύψεις προανήγγειλε η Νικολολούλη
Τις εξελίξεις που υπάρχουν και στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, μετέφερε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος.

Αναμένεται από μέρα σε μέρα η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την παραπομπή σε δίκη των επτά προφυλακισθέντων.

Εναντίον τους ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού.

Τις εξελίξεις αυτές δρομολόγησαν τα μακάβρια ευρήματα στο αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου πρώτα από το «Φως στο Τούνελ» και τον γενετιστή κ. Φιτσιάλο και μετά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Ρουσσόπουλος, τόνισε ωστόσο πως «το τραγικό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν έχει μιλήσει κάποιος από αυτούς για το τι απέγινε ο Μάριος».

Η Αγγελική Νικολούλη, με τη σειρά της, υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε την έρευνα και πιστεύω ότι σε σύντομο διάστημα θα έχουμε κάποια νεώτερα για τον Μάριο».
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ