2013-10-20 10:45:08
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Για την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης κατά την παρουσίαση της φανέλας των πρωταθλητών Ευρώπης και Κόσμου.

Αρχικά ο πλέι μέικερ των ερυθρόλευκων είπε: «Ο κόσμος μας στηρίζει από το ξεκίνημα, καθώς όπως είδαμε χθες το γήπεδο είχε 10.000 ανθρώπους. Τους ευχαριστούμε και είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας, γιατί τους έχουμε ανάγκη τόσο στα εύκολα, όσο κυρίως στα δύσκολα. Η τρίτη σερί Ευρωλίγκα είναι πολύ μακριά, αλλά κάπου στο βάθος του μυαλού μας υπάρχει. Όπως έχουμε δείξει μας αρέσουν οι προκλήσεις και προσπαθούμε να τις φέρνουμε σε πέρας. Γιατί, λοιπόν, να μην είμαστε και πάλι στην κορυφή».

Για την Ευρωλίγκα είπε: «Όπως είδαμε έγιναν αρκετές εκπλήξεις στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Εμείς παίζαμε με έναν δυνατό αντίπαλο, που είναι σωστά δουλεμένος από έναν καλό προπονητή, όπως είναι ο Πλάθα. Όπως είπε ο κόουτς Μπαρτζώκα, αυτό που θέλαμε ήταν να νικήσουμε με έναν πόντο. Γιατί σε λίγο καιρό κανείς δεν θα θυμάται τη διαφορά, παρά μόνο τη νίκη. Πήραμε αυτό που θέλαμε και πλέον κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ