2013-10-20 20:36:07
Φωτογραφία για 60χρονος παρίστανε τον βοτανολόγο και εξαπάτησε ηλικιωμένο με άρρωστη κόρη!
Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πωλούσε 60χρονος, ο οποίος "έπαιζε" τον βοτανολόγο για να αποσπάσει χρήματα! Ξεγέλασε 77χρονο από τη Λεμεσό, εκμεταλλευόμενος την απόγνωση που βίωνε για την ασθένεια της κόρης του.

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 60χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο επικίνδυνος "βοτανολόγος" γνώρισε τον 77χρονο πριν από περίπου ένα χρόνο, συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο, και αφού του συστήθηκε ως ειδικός βοτανολόγος, προσφέρθηκε να του πωλήσει βότανα και οικολογικές βιταμίνες, που όπως ισχυρίστηκε θα βοηθούσαν στη βελτίωση της υγείας της κόρης του, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Έτσι και έγινε. Λίγες μέρες μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο "ειδικός" παρέδωσε στον 77χρονο τα πρώτα σκευάσματα με βότανα. Για τον σκοπό αυτό, ο 77χρονος φέρεται να έδωσε το χρηματικό ποσό των €5,700, στον 60χρονο, ενώ στη συνέχεια, ο 60χρονος φέρεται να πήρε άλλα €100.

Όταν η κόρη του 77χρονου άρχισε να χρησιμοποιεί τα πιο πάνω σκευάσματα, η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε. Μη έχοντας τι άλλο να κάνει, ο 77χρονος επικοινώνησε με τον 60χρονο "βοτανολόγο" και του ανέφερε την επιδείνωση της κατάστασης της κόρης του. Ο ίδιος τον καθησύχασε, αλλά από τότε εξαφανίστηκα και δε σήκωσε ποτέ ξανά το τηλέφωνο!

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ