2023-10-21 07:00:05
Φωτογραφία για Ο Βαγγέλης Ρωχάμης και η κόρη του Μαρία μιλούν αποκλειστικά στο «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ»





Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα αλλά και συνενεντεύξεις που θα συζητηθούν. Όλη η επικαιρότητα, ό,τι απασχολεί την κοινωνία, αλλά και πρόσωπα έκπληξη που ανοίγουν την καρδιά τους και μιλάνε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, η εκπομπή πιάνει το νήμα της εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη από το Κορωπί. Δύο χρόνια μετά, το θρίλερ συνεχίζεται αφού παρά τις εξονυχιστικές έρευνες δεν εντοπίζεται ίχνος της. Στην εκπομπή παρουσιάζονται νέες εξελίξεις που θα ρίξουν φως σε αυτή την πολυσυζητημένη υπόθεση.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η Μαρία Ρωχάμη, κόρη του περιβόητου Βαγγέλη Ρωχάμη, που έμεινε γνωστός και ως «Πεταλούδας», καθώς είχε καταφέρει να αποδράσει περισσότερες από δέκα φορές από τις φυλακές της χώρας, μιλάει στον Νάσο Γουμενίδη σε μια σπάνια εμφάνισή της. Σε μια συνέντευξη από καρδιάς, περιγράφει τη μέχρι τώρα διαδρομή της, την πορεία της στο τραγούδι, όλα αυτά που συνάντησε στον δρόμο της, ενώ αναφέρεται βέβαια και στο βαρύ επώνυμο που φέρει. Ακόμα αποκαλύπτει πράγματα για τον πατέρα της που δεν γνωρίζουμε.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Ρωχάμης μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή και αποκαλύπτει πτυχές της πολυτάραχης ζωής του, άγνωστες ιστορίες από τη φυλακή και την σχέση του με τον Άκη Πάνου.

Οι εκπλήξεις όμως και τα συνταρακτικά θέματα δεν σταματούν εδώ! Θα δούμε συγκλονιστικές ιστορίες που θα καθηλώσουν!

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Άγγελος Αρτεμιάδης, Μάνος Κοκοράκης, Δημήτριος Δουδουξής





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ