2013-10-21 00:36:55
Φωτογραφία για Γυφτελλάς άποψη αναγνώστη
Τελικά είμαστε μια χώρα γύφτων. Όπου και να κοιτάξεις γύφτους βλέπεις γύρω σου.

Γυφτίλα και κακομοιριά παντού, γυφτοζητιάνοι στα φανάρια , στους δρόμους, στα μαγαζιά, στις εκκλησίες, έξω από τα σπίτια μας, μπροστά στα πόδια μας.

Επικίνδυνα γυφταυτοκίνητα στις γειτονιές με μια καραμούζα στη διαπασών. Γύφτοι στα λιμάνια, στα πλοία, στα τρένα και στις πιο τουριστικές περιοχές. Γύφτοι καταληψίες δημόσιων χώρων, γύφτοι που καταστρέφουν τα πάντα., γύφτοι της βρώμας και της σαπίλας, ότι πρέπει για να μη ξαναπατήσει τουρίστας.

Γύφτοι χωρίς μόνιμη κατοικία, χωρίς διεύθυνση, χωρίς στοιχεία, χωρίς ΑΦΜ και προπαντός χωρίς ένα ευρώ φόρο. Σήμερα εδώ, αύριο αλλού σιγά μη τους βρεις. Καμία ενέργεια να σπιτωθούν δεν απέδωσε γιατί δε θέλουν οι ίδιοι. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τη λύπηση. Ακόμα και οι λαθρό που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα δούλεψαν και αγόρασαν ένα παλιόσπιτο, οι γύφτοι εδώ και αιώνες ποτέ.


Εγκληματικότητα στο φουλ, φόνοι, ληστείες, βιασμοί, πορνεία, κλοπές, ναρκωτικά, όπλα και διαρρήξεις. Επιδρομές στα χωριά, καταλήστευση των ηλικιωμένων αρπαγές ακόμα και παιδιών. Αγνώμονες σε όσους πέφτουν στην παγίδα και τους ελεημονούν.

Οι γύφτοι βρίσκονται παντού, παρακολουθούν τα πάντα και αρπάζουν ξαφνικά ότι προς στιγμή μένει απροστάτευτο. Σπείρες και εγκληματικές οργανώσεις επιδράμουν σε όλη την επικράτεια. Γυφτοαυτοκίνητα με καρπούζια, κρεμμύδια και παλιατζούρες μάλλον για κάλυψη της παρανομίας παρά για εμπόριο. Με τον τρόπο αυτό πλησιάζουν τα σπίτια και τα κατακλέβουν ή καταγράφουν τα πάντα και δίνουν πληροφορίες στη συμμορία που θα ακολουθήσει αργότερα. Γύφτοι πειρατές της στεριάς πετροβολούν τ’ αυτοκίνητα τα ακινητοποιούν και καταληστεύουν τους επιβάτες.

Δολιοφθορές σε όλες τις υποδομές του κράτους και σε ότι πληρώθηκε με θυσίες από το υστέρημα των φορολογουμένων πολιτών, εξαιρουμένων πάντα των γύφτων.

Ολοκληρωτικές καταστροφές σε όλο το δίκτυο του ΟΣΕ και της ΔΕΗ που θα τις πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Κλοπές εκατοντάδων χιλιομέτρων καλωδίων, μετασχηματιστών, αλλά και αρδευτικών συγκροτημάτων και εργαλείων των αγροτών. Ολόκληρες σοδιές από ελιές, σταφύλια, πατάτες, καρπούζια και λαχανικά, εξαφανίζονται σε μια νύχτα. Μαζεύουν και πωλούν άγρια χόρτα από χωράφια ψεκασμένα με φυτοφάρμακα ή άλλα βρωμισμένα από τις άκρες των δρόμων, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη ζωή και για τους ατυχείς που θα τα αγοράσουν.

Και όμως ζητούν τα πάντα από το κράτος, δηλαδή απ’ όλους τους φορολογούμενους. Κοπάδια γύφτων στα νοσοκομεία ζητούν τζάμπα νοσηλεία και φάρμακα απειλώντας γιατρούς και προσωπικό. Ένας νοσηλεύεται, 10 τρώνε και χαζογυρνάνε στους διαδρόμους φωνάζοντας και κλέβοντας τους ασθενείς και ότι βρουν μπροστά τους. Ποιος τους έλεγξε τι αρρώστιες κουβαλάνε; Κατά τ’ άλλα οι μαϊμού νοσοκόμες μας μάραναν.

Στα επιδόματα πρώτοι και καλύτεροι. Ποιος ενδιαφέρθηκε να μάθει αν τα παιδιά που εμφανίζουν είναι δικά τους ή άλλων; Ποιος ελέγχει αν ο ίδιος ανάπηρος/τυφλός περνάει στις διάφορες επιτροπές για λογαριασμό άλλων ανοιχτομάτηδων; Πως γίνεται οι γύφτοι να είναι πάντα σακάτηδες και επαίτες; Οι γύφτοι έχουν μόνο δικαιώματα και καμιά υποχρέωση.

Δικαιώμά τους να ζουν ως γύφτοι και να μένουν σε καταυλισμούς που δεν αφήνουν σε κανένα να έχει πρόσβαση, ούτε και στην αστυνομία παρά μόνο με συνοδεία των ΜΑΤ. Όμως δε θα πρέπει να έχουν δικαίωμα να τριγυρνούν ασύδοτοι όπου τους καπνίσει. Τι δουλειά έχουν οι γύφτοι έξω από τα σπίτια μας και ποιος τους ελέγχει; Αλλοίμονο όμως αν βρεθείς μόνος και απροστάτευτος σε κλοιό γύφτων, ενώ αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζουν ανάμεσά μας.

Αλλά όπου και να ψάξεις, όπως και να το δεις, πολιτικό προστάτη θα βρεις.

Όλη αυτή η αδικαιολόγητη ανοχή γίνεται για τις ψήφους των γύφτων. Άχρηστοι πολιτικοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα βασίζουν την εκλογή τους στις ψήφους των γύφτων γι’ αυτό και τους καλύπτουν στηρίζοντας την ασυδοσία τους. Τόσοι και τόσοι δήμαρχοι και μεγαλοσχήμονες πολιτικοί νίκησαν τους αντιπάλους τους χάρη στις ψήφους των γύφτων. Πως λοιπόν οι γυφτολάγνοι αυτοί να πάρουν μέτρα και να τους βάλουν σε σειρά;

Γυφτοψήφοι και γυφτοπολιτικοί και μεις περιμένουμε την ….ανάκαμψη.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ