2013-10-21 00:41:08
Φωτογραφία για Δίμηνη «παράταση» για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν προέκυψε, κατά τη σημερινή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ηράκλειο, το πρόσωπο που θα διεκδικήσει το δήμο Ηρακλείου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως ειπώθηκε, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ... αντίστροφη, δηλαδή οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν με τη διατύπωση των θέσεων και την κατάρτιση του προγράμματος των σχημάτων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το δήμο Ηρακλείου όσο και για την Περιφέρεια Κρήτης, θα ακολουθήσει η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και για το τέλος θα μείνουν τα δύο πρόσωπα που θα ηγηθούν της προσπάθειας.

Ο δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης φαίνεται να αποτελούν το δίπτυχο των στόχων καθώς το ποσοστό του 39% στην πόλη του Ηρακλείου, για το ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει το περιθώριο για αισιόδοξες προβλέψεις για το αποτέλεσμα των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Με τη δίμηνη αυτή "παράταση", πάντως, θα δοθεί και το απαραίτητο χρονικό περιθώριο στα στελέχη, τοπικά, να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις και τις τάσεις της κοινής γνώμης αλλά και να βρουν ένα υποψήφιο εμβέλειας και εκτοπίσματος που θα ανταποκρίνεται στα κοινοβουλευτικά και δημοσκοπικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.


Τα νεότερα, λοιπόν, δεν αναμένονται πριν το Δεκέμβριο, οπότε θα αναδειχθεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο μεσοδιάστημα επιτροπή που θα σχηματιστεί θα επεξεργάζεται πιθανές υποψηφιότητες, τις οποίες θα κληθεί να αξιολογήσει κατόπιν η Νομαρχιακή Επιτροπή, πριν τα τελικά ονόματα προταθούν κεντρικά, στον Αλέξη Τσίπρα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γυφτελλάς άποψη αναγνώστη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Γυφτελλάς" άποψη αναγνώστη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ