2013-10-21 07:40:03
Φωτογραφία για Ηλίας Παναγιώταρος: Στην Πάτρα θα έχουμε υποψήφιο Δήμαρχο
Στην Πάτρα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος. Πριν την ομιλία του στα γραφεία του κόμματος έδωσε συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Παναγιώταρος, τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι διώξεις των βουλευτών και στελεχών του κόμματος είναι αμιγώς πολιτικές. ''Δεν υπάρχει κανένας έγκριτος δικηγόρος που να εκφράζει σαφή άποψη για το θέμα. Ακόμη και ο Ρουπακιώτης είπε πως οι διώξεις πρσγματοποιήθηκαν κατ' εντολή της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης και της Αμερικής''.

Δήλωσε μάλιστα πως θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους και πως στις 26 του μηνός διοργανώνουν στην Αθήνα εκδήλωση-συμπαράσταση στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους άλλους προφυλακισθέντες βουλευτές.

Ο κ. Παναγιώταρος έθεσε στους παρευρισκόμενους ένα κουίζ, λέγοντας συγκεκριμένα: ''ποιος εν ενεργεία Υπουργός της ΝΔ είναι σε φωτογραφία με τον έκτο ψευδομάρτυρα; Σύντομα θα βγεί στη φόρα''...''Όλοι οι μάρτυρες ανήκουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και μπαινοβγαίνουν στο ψυχιατρείο'', τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα και θα συμμετέχει στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε όλη την Ελλάδα. ''Στην Πάτρα θα έχουμε υποψήφιο Δήμαρχο'', είπε με νόημα.

Μιλώντας δε για τις βουλευτικές εκλογές υπογράμμισε πως, ''είτε με αυτό το όνομα, είτε με άλλο θα κατέβουμε στις εθνικές εκλογές. Δεν μας πτωεί τίποτα''.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ