2013-10-21 09:09:10
Φωτογραφία για Επιδρομή διαρρηκτών στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή «θυμούνται» οι… διαρρήκτες την κοινότητα Μπαμπίνη στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας! Όπως πριν από ένα χρόνο, έτσι και τώρα οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν τρία σπίτια του χωριού μέσα σε ένα βράδυ!

Οι εισβολείς έπιασαν στον ύπνο τους κατοίκους που δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Αρχικά, εισέβαλαν σε ένα σπίτι στο κέντρο του χωριού από το οποίο άρπαξαν χρήματα και στη συνέχεια διέρρηξαν άλλα δύο σπίτια στη νότια πλευρά, όπου όμως δεν βρήκαν μετρητά ή τιμαλφή και αρκέστηκαν στα… οικιακά σκεύη! Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αστακού.

*** Τα νηπιαγωγεία της Αλεξανδρούπολης έβαλαν στόχο άγνωστοι διαρρήκτες, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό! Οι δράστες διέρρηξαν ανενόχλητοι το ισόγειο κτίριο στο οποίο συστεγάζονται το 5ο και το 20ο νηπιαγωγείο της πόλης, αλλά βρήκαν μόνο μια μικροφωνική κονσόλα αξίας 2.000 ευρώ την οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

*** Την κατοικία μιας 63χρονης Γερμανίδας διέρρηξαν άγνωστοι στη Ρόδο και άρπαξαν διάφορα τιμαλφή και αντικείμενα άγνωστης αξίας, καθώς και όσα ρούχα βρήκαν στις ντουλάπες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ