2013-10-21 22:33:10
Φωτογραφία για ΣΚΑΕΙ... ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΟΥΝΙΕΣ!
Πέντε χρόνια μετά η FIFA αναλαμβάνει δράση για την υπόθεση Νούνιες και... απειλεί την Ιντεπεντιέντε με αφαίρεση από 3 μέχρι και 6 βαθμούς για το χρέος της στον Ολυμπιακό.

Η FIFA είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει την Ιντεπεντιέντε σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πληροφόρηση και ΜΜΕ από την Αργεντινή που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ο σύλλογος χρωστάει εδώ και 5 χρόνια στον Ολυμπιακό 1,8 εκατ. δολάρια για την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες και η Παγκόσμια Ομοσπονδία ετοιμάζεται να επιβάλλει ποινή.

Οι ιθύνοντές της πρόκειται να αφαιρέσουν από 3 έως 6 πόντους από την Ιντεπεντιέντε ενώ θα της ζητήσουν να καταβάλλει άμεσα τα χρήματα που οφείλει. Η διαρροή που υπάρχει στην Αργεντινή είναι πως στην Ομοσπονδία θα φτάσει λίαν συντόμως η σχετική εντολή αφαίρεσης βαθμών από την FIFA.

Η μεταγραφή Νούνιες είχε γίνει το 2008 στην διάρκεια της προεδρίας του Χούλιο Κομπαράδα. Η μεταπήδησή του κόστισε 3.100.000 δολάρια όμως πέντε χρόνια μετά ο Ολυμπιακός ακόμα έχει λαμβάνειν το ποσό των 1,8 εκατ. δολαρίων (είναι κοντά στο 1,4 εκατ. ευρώ).

Εφόσον τελικά επιβληθεί η ποινή η Ιντεπεντιέντε θα προσφύγει στα αθλητικά δικαστήρια κάνοντας έφεση... Την ίδια ώρα υπάρχουν τουλάχιστον 12 παίκτες της αργεντίνικης ομάδας που έχουν κάνει προσφυγές για χρήματα που τους οφείλονται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ