2013-10-21 23:18:11
Φωτογραφία για Μια σημαντική ιστορία 25 χρόνων κλείνει φέτος για μια από τις πιο ιδιαίτερες εταιρείες στο χώρο του offroad, την Husaberg
Οι μοτοσυκλέτες της Husaberg για το 2014, στα κίτρινα μπλε χρώματα παράχθηκαν σε περιορισμένο αριθμό για εκείνους που θέλουν να θυμούνται τον απαράμιλλα ανταγωνιστικό χαρακτήρα των μοντέλων της εταιρείας.

Χωρίς συμβιβασμούς, τα Husaberg του 2014 βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης, ενσωματώνοντας πρωτοποριακά στοιχεία, όπως το υποπλαίσιο κατασκευασμένο από πολυαμίδιο ή το μοναδικό πιρούνι CS4 της WP.

Ένας μικρός αριθμός από αυτές τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες έχει φτάσει και στην Ελλάδα, για εκείνους που θέλουν μια offroad μοτοσυκλέτα επιδόσεων, η οποία παράλληλα έχει και συλλεκτική αξία. Πρόκειται για τις τελευταίες μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευαστεί στα χρώματα της Husaberg και όσοι τις αποκτήσουν θα μπορούν αναμφίβολα να περηφανεύονται ότι έχουν μια σπάνια μοτοσυκλέτα.

Δεν δίνεται συχνά η ευκαιρία της απόκτησης μιας συλλεκτικής μοτοσυκλέτας και μάλιστα σε λογικό κόστος. Πόσο δε όταν η μοτοσυκλέτα αυτή θεωρείται κορυφαία και από πλευρά τεχνολογίας.

Για τις διαθέσιμες μοτοσυκλέτες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

PHOTOS:

Πληροφορίες:

KTM SEE Α.Ε.

Τηλ.: 210 5540 640

E-mail: info@ktm.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ