2013-10-21 23:56:07
Φωτογραφία για Παρουσίαση της καμπάνιας Our Greece Globally Yours
Η καμπάνια των πολιτιστικών και βιωματικών οδοιπορικών για την Ελλάδα Geo Routes και AegeanRoutes (www.geo-routes.com) με τίτλο "Our Greece Globally Yours", παρουσιάστηκε στα μέλη του διπλωματικού σώματος και στις ξένες αντιπροσωπείες που εδρεύουν στη χώρα.

Στόχος της παρουσίασης, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ήταν η προβολή και η ανάδειξη της γοητευτικής "άλλης" Ελλάδας, η ενημέρωση για το πλούσιο πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας και η επί πέντε χιλιετίες παγκόσμια συνεισφορά της στον Πολιτισμό, στις Επιστήμες και στη Δημοκρατία.

Με σημαία το μήνυμα "Our Greece Globally Yours" τα Geo Routes and Aegean Routes έχουν απώτερο σκοπό την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, υπό το πρίσμα τής πολιτισμικής διάστασης και συνεισφοράς της στον Κόσμο.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με ομιλητές τους Λεωνίδα Αντωνακόπουλο - επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, τον πρέσβη Μιχαήλ Β. Χριστίδη - γενικό διευθυντή Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, την Αικατερίνη Τζιτζικώστα - πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και τον Γιάννη Μπαλακάκη - πρόεδρο του Geo Routes Cultural Heritage Journeys Institute.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ