2013-10-22 11:52:06
Φωτογραφία για Αδ. Γεωργιάδης: «Όποιος παρεμποδίζει είσοδο σε νοσοκομείο φεύγει...»
Σε ευθεία αντιπαράθεση ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με συνδικαλιστές του χώρου της Υγείας, στην εκπομπή του STAR, "Στον ενικό". Όπως σχολίασε ο Υπουργός, έχουν γίνει... 25 απεργίες στον κλάδο κατά την διάρκεια της θητείας του, οι οποίες όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, σημείωσαν συμμετοχή της τάξεως του 2,5%. «Αυτό γίνεται γιατί πλέον στα νοσοκομεία δεν ακούνε τους συνδικαλιστές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την αντίδραση αρκετών εκ των παριστάμενων εκπροσώπων Σωματείων.

«Όποιος παρεμποδίζει είσοδο σε νοσοκομείο φεύγει...»

Σε έτερο διαξιφισμό του με συνδικαλίστρια του Αττικού Νοσοκομείου, όπου, όπως είναι γνωστό, εμποδίστηκε βίαια η είσοδος του Υπουργού, κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Ίδρυμα, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε:

«Τότε δεν δημιούργησα θέμα γιατί ήταν αρχή της θητείας μου και δεν ήθελα να ξεκινήσω με φασαρία. Θέλω όμως πλέον να ξεκαθαρίσω, ότι εάν επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα, δηλαδή, εργαζόμενοι του Ε.Σ.Υ. να εμποδίζουν την είσοδο σε νοσοκομείο στον Υπουργό Υγείας, θα εφαρμοστεί ο νόμος και αυτός προβλέπει απόλυση...».
epoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ