2013-10-22 17:44:06
Φωτογραφία για Δεν απογράφονται οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης
Αναβρασμός και αναστάτωση και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σήμερα που ολοκληρώνεται η διαδικασία της απογραφής των διοικητικών υπαλλήλων στην ηλεκτρονική φόρμα του Υπουργείου Παιδείας. Μία μεγάλη μερίδα των υπαλλήλων αρνείται να... μπει στη διαδικασία αυτή και δηλώνει ότι θα προχωρήσει στην υπογραφή μίας δήλωσης μέσα από την οποία θα γίνεται μία αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης αλλά και μία αναφορά στα τεχνικά προβλήματα.

Τη δήλωση αυτή αναμένεται να υπογράψουν μαζικά υπάλληλοι από τα πανεπιστήμια όλης της χώρας που δε θα προχωρήσουν στην απογραφή, όπως επεσήμανε μιλώντας στο Σκάι Κρήτης η κα. Μαρία Πετρουλάκη από το Πανεπιστήμιο του Γάλου στο Ρέθυμνο.

Δεν απογραφόμαστε. Κινούμαστε ωσάν να έχουμε δημοκρατία. Η κατάσταση είναι τραγελαφική. Ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα είναι παράλογο. Αναφορικά με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η στάση αυτή δεν είναι μία σιωπή που μεταφράζεται σε αδιαφορία. Έχουμε μετακυλήσει την ευθύνη στον καθένα προσωπικά κι έτσι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε αραγές το μέτωπο. Άλλα πανεπιστήμια τα κατάφεραν, όπως η Θεσσαλία και το Μετσόβιο και δε θα απογραφούν. Καποδιστριακό και Πάτρα έχουν απογραφεί. Θα δούμε… επεσήμανε μεταξύ άλλων η κα. Πετρουλάκη.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ