2013-10-22 21:18:06
Φωτογραφία για Μυστικός θρησκευτικός γάμος για Μ. Τουμασάτου- Αλ. Σταύρου. Όλο το παρασκήνιο
Σαν "βόμβα" έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία, η είδηση του θρησκευτικού γάμου της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου την περασμένη Κυριακή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 21 Οκτωβρίου του 2010 με μάρτυρες την καλή τους φίλη Έλενα Ακρίτα και την ηθοποιό Ηρώ Λούπη, κι ενώ η νύφη βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μη δίνει λαβές για σχόλια με την προσωπική του ζωή, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του στα πλατό της σειράς "Βέρα στο Δεξί". Έτσι, όταν αποφάσισαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, κάτω από άκρα μυστικότητα, ελάχιστοι ήταν αυτοί που είχαν προσκληθεί. Ο γάμος τελέστηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Η Μαριάννα Τουμασάτου έφτασε στην εκκλησία με παρανυφάκι την κόρη τους, Χρυσηίδα- Παναγιώτα για να συναντήσει τον άντρα της ζωής της με τον οποίο μετράνε ήδη 6 χρόνια κοινού βίου. Το νυφικό της ηθοποιού ήταν του σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου που είναι θείος της κόλλητής φίλης της, Ελισάβετ Μουτάφη. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν και πάλι η Ηρώ Λούπη. Η δεξίωση με τους ελάχιστους καλεσμένους μεταξύ των οποίων ήταν η Έλενα Ακρίτα, η Άννα Ανδριανού και ο Ορφέας Παπαδόπουλος δόθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια και είχε σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Μελέτησέ το", πλούσιο μπουφέ και υπέροχη τούρτα!

Εμείς να τους ευχηθούμε "βίον ανθόσπαρτον"!
entertv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ