2023-11-02 19:53:20
Φωτογραφία για Όλο το παρασκήνιο για την διακοπή του Ποφάντη από τον ΑΝΤ1 - Τι συνέβη;



«Σας ενημερώνουμε πως διεκόπη η συνεργασία με τον κύριο Τζώρτζη Ποφάντη. Τα καθήκοντα του προσωρινά θα ασκεί ο κύριος Γιώργος Λεβέντης». Όπως σας αναφέραμε αυτή τη λιτή ολιγόλογη εσωτερική ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε τους εργαζόμενούς του πως σχεδόν μετά από πέντε χρόνια ο Τζώρτζης Ποφάντης παύει να είναι Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV. Κεραυνός εν αιθρία; Τηλεοπτική «βόμβα»; Όποια κλισέ φράση κι αν χρησιμοποιήσουμε δεν θα είναι υπερβολή, αφού βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και ο «αποκεφαλισμός» του επικεφαλής προγράμματος «γεννά» πολλά ερωτηματικά, αλλά και πολλές φήμες στο παρασκήνιο.

Στο προσκήνιο, αυτό που εύκολα μπορεί να υποθέσει κάποιος είναι ότι η «διακοπή» (όπως φαίνεται πως θέτουν κομψά την «απόλυση») προέκυψε γιατί το υψηλού κόστους πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ιδιαίτερα στην prime time ζώνη, δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα… και ίσως υποσχόμενα… νούμερα τηλεθέασης

. Η απόφαση μάλιστα του Τζώρτζη Ποφάντη να… επιστρατεύσει τη Μάγισσα, το πιο δυνατό «όπλο» του ΑΝΤ1 για να την προβάλλει στις 21:00 που δεν ήταν η ιδανική και αρχικά προοριζόμενη ώρα για τη συγκεκριμένη σειρά, ξένισε –δικαιολογημένα- πολλούς, ενισχύοντας –πάλι δικαιολογημένα- όμως, πως ακόμα κι ο ίδιος δεν… εμπιστευόταν τη δυναμική των άλλων σειρών, που ήταν επιλογές του. Αυτά όμως, μαζί με τις υπόλοιπες επιλογές για το πρόγραμμα ενός καναλιού που «βαραίνουν» τον κάθε διευθυντή προγράμματος, κρίνονται στο μέσο του «μαραθωνίου» κι όχι λίγο μετά την έναρξη της σεζόν. Ιδιαίτερα όταν τη φετινή σεζόν οι πτήσεις του ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης είναι υψηλότερες από τις περυσινές… που να τα λέμε κι αυτά, είχαν κόψει πολλά από αυτά που σχεδίαζε ο Τζώρτζης Ποφάντης, ως διευθυντής προγράμματος. Δικαιολογημένα λοιπόν η «βόμβα» αφήνει πολλά ερωτηματικά… πέρα από τηλεθεάσεις και διοικητικές ικανότητες! 

Στο παρασκήνιο πάντως κυκλοφορούν έντονες φήμες που δεν επιβεβαιώνονται από καμία εκ των εμπλεκομένων πλευρών, αλλά κάνουν λόγο για επαγγελματικές συνεργασίες και συναλλαγές του Ποφάντη σε άλλο… πεδίο, οι οποίες δυσαρέστησαν έντονα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα να «διακοπεί» άμεσα η συνεργασία. Οι ίδιες «πηγές» μάλιστα τονίζουν πως η «διακοπή» έγινε απότομα, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε… καιρός για χάσιμο και έτσι έπεσε ο πρώτος (?) κεραυνός, καθώς υποστηρίζουν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι! 



Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς (newsit)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ