2013-10-23 07:24:06
Φωτογραφία για Σε απολογία ο Μουρίνιο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε τελικά σε απολογία από την αγγλική ποδοσφαιρική για την... αποβολή του στον αγώνα με την Κάρντιφ, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, όπως έγραψε ο διαιτητής του ματς, Άντονι Τέιλορ.

Να θυμίσουμε πως ο τεχνικός των «μπλε» πετάχτηκε κάποια στιγμή του αγώνα από τον πάγκο του, διαμαρτυρόμενος και για συμπεριφορά των παικτών της αντιπάλου της Τσέλσι. Βγήκε... από τα ρούχα του, όταν ο διαιτητής του αγώνα ζήτησε από τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς να μην κάνει καθυστερήσεις σε μία εκτέλεση πλαγίου.

Βλέπετε, οι παίκτες της ουαλικής ομάδας έκαναν συνεχείς καθυστερήσεις, όταν βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Η FA έκανε γνωστό πως αποφάσισε να καλέσει τον Πορτογάλο προπονητή σε απολογία για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο ματς με την Κάρντιφ.

Η ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με αντίπαλο την Κάρντιφ το Σάββατο 19/10/2013 και έχει διορία για να απολογηθεί μέχρι το απόγευμα (18:00) της 24ης Οκτωβρίου».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ