2013-10-23 08:13:05
Φωτογραφία για Πήρε 42 κιλά για χάρη του κι εκείνος την απάτησε με 8 γυναίκες!
Την επιθυμία του συντρόφου της έκανε πραγματικότητα η Cassie Payne από το Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να...

χαλάσει το σώμα της και να πάρει 42 κιλά, μιας και ο ίδιος της το ζήτησε! Όμως, το μετάνιωσε πικρά Η 26χρονη αναφέρει πως ο σύντροφός της της έλεγε "όσο πιο παχιά τόσο το καλύτερο", καθώς όπως έλεγε του αρέσουν οι... καμπύλες, στη συνέχεια όμως... άλλαξε γνώμη και την απάτησε με οκτώ γυναίκες και μάλιστα όλες αδύνατες!

"Σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι με απάταγε με άλλες, πιο αδύνατες από μένα", είπε και προσέθεσε πως όταν της είπε πως δεν ήταν πια ο τύπος του οι μεγαλόσωμες γυναίκες, κατέρρευσε.

Η 26χρονη ήταν περίπου 66 κιλά όταν συνάντησε τον πρώην σύντροφό της. Το ζευγάρι συνήθιζε να τρώει junk food και Casssie άρχισε να παχαίνει, αλλά όταν πρότεινε στον σύντροφό της να στραφούν σε πιο υγιεινή διατροφή, εκείνος διαφώνησε και της είπε πως έδειχνε υπέροχη. Τέσσερα χρόνια μετά είχε φτάσει τα 108 κιλά!


"Ήξερα πως ήμουν παχύσαρκη αλλά αφού έτσι άρεσα στον σύντροφό μου, δεν με ένοιαζε. Ήμασταν χαρούμενοι κι έτσι αδιαφορούσα για το τι έλεγαν οι άλλοι", λέει η Cassie.

Και ήρθε η στιγμή που τον ανακάλυψε. Όταν παρακολούθησε το προφίλ του στο facebook, είδε μια φωτογραφία του με μια άλλη γυναίκα με τη λεζάντα "το μωρό μου". Τότε οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν και ανακάλυψαν ότι είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ανακάλυψε άλλα επτά μηνύματα από γυναίκες που έλεγαν ότι έβγαιναν με τον σύντροφό της.

"Θύμωσα μαζί του αλλά και με τον εαυτό μου. Τον είχα εγκαταλείψει… Πήρα απόφαση να χάσω όλα τα κιλά", λέει η Cassie που άρχισε γυμναστήριο και δίαιτα και τώρα ζυγίζει 57 κιλά. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ