2013-10-23 14:00:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Χειροπέδες σε 34χρονο για ληστείες και κλοπές
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ακόμη ληστείες και μία κλοπή, που είχαν συμβεί πριν επτά μήνες περίπου, στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης διέπραξε τις εξής περιπτώσεις :

- Την 14-3-2013 τα ξημερώματα, διέρρηξε μονοκατοικία 28χρονου ημεδαπού, αφαιρώντας κοσμήματα αξίας 600 ευρώ. Πριν ολοκληρώσει την πράξη του, έγινε αντιληπτός από τον παθόντα στον οποίο, για να διατηρήσει τα κλοπιμαία, επιτέθηκε γρονθοκοπώντας και δαγκώνοντάς τον.

- Το ίδιο βράδυ, λίγο νωρίτερα, επιχείρησε να διαρρήξει μονοκατοικία 73χρονου ημεδαπού αλλά έγινε αντιληπτός από τον παθόντα και συνεπλάκη μαζί του προκαλώντας του τραύματα με κατσαβίδι.

- Το προηγούμενο βράδυ (13-3-2013) διέρρηξε οικία 63χρονου ημεδαπού αφαιρώντας κοσμήματα αξίας 500 ευρώ καθώς και μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου δεν συνελήφθη λόγο έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ