2013-10-23 16:03:05
Φωτογραφία για Ηλεία: Θανάτωσαν τρεις σκύλους με φόλα στην Αμαλιάδα!
Ξεψύχησαν στην άσφαλτο, το ένα μετά το άλλο, τρία σκυλιά στην Αμαλιάδα, τα οποία δηλητηρίασαν άγνωστοι το μεσημέρι της Τρίτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε γειτονιά της Αμαλιάδας, επί της οδού Κουρογιαννοπούλου, εκεί που βρίσκεται το 4ο δημοτικό σχολείο.

Εκεί είχαν βρει καταφύγιο τα τελευταία τρία χρόνια τέσσερα σκυλιά, τα οποία πολλές φορές φρόντιζε δίνοντάς τους φαγητό ο κ. Δημήτρης Παναγιωτάρας, ο οποίος διατηρεί καφενείο στην περιοχή.

Οι τέσσερις σκύλοι κοιμούνταν στο προαύλιο του υπό επισκευή 4ου δημοτικού σχολείου και περιφέρονταν στη γειτονιά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μόνο που χθες έκαναν την τελευταία τους βόλτα, αφού λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι το ένα μετά το άλλο άφησαν την τελευταία τους πνοή, από φόλες που τους έριξαν άγνωστοι.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι

Όπως ανέφερε στο Patrisnews.com ο κ. Παναγιωτάρας, μαζί με τη σύζυγό του αντίκρισαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι το ένα σκυλί να βρίσκεται στο δρόμο έξω από το καφενείο, σε άθλια κατάσταση, καθώς έτρεμε και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.


Λίγο πιο περά, το δεύτερο σκυλί σπαρταρούσε επί του οδοστρώματος, ενώ το τρίτο ξεψυχούσε μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Μοναδικός τυχερός ο τέταρτος σκύλος της παρέας, ο οποίος προφανώς δεν έφαγε τη φόλα και κατάφερε να επιζήσει.

Ο κ. Παναγιωτάρας, σοκαρισμένος είδε το ένα σκυλί μετά το άλλο να αφήνουν την τελευταία τους πνοή και ο ίδιος τα μετέφερε επάνω στο πεζοδρόμιο, για να μην διαμελιστούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Όπως ο ίδιος είπε, σε μία πρόχειρη έρευνα που έκανε στην περιοχή, εντόπισε ένα αλουμινόχαρτο με υπολείμματα φαγητού και εκτιμά ότι εκεί είχαν τοποθετήσει το δηλητήριο οι άγνωστοι. Γι’ αυτό άλλωστε και ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας για το περιστατικό και παρέδωσε και το αλουμινόχαρτο με τα υπολείμματα του φαγητού για περαιτέρω έρευνα.

«Έχουμε σοκαριστεί. Αγαπούσαμε αυτά τα σκυλιά σαν να ήταν δικά μας και κάθε βράδυ που έκλεινα το καφενείο έρχονταν στην πόρτα μας και τα ταΐζαμε ότι μπορούσαμε. Ήταν ήσυχα σκυλιά, μόνο γάβγιζαν και δεν είχαν δαγκώσει κάποιον. Εμείς ήμασταν συνέχεια εδώ. Είναι εγκληματίες αυτοί που το έκαναν» υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτάρας.

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ