2013-10-23 16:02:35
Φωτογραφία για Τις καθημερινές στη Πολεμική Αεροπορία και τις Κυριακές στα γήπεδα !!
Είναι όμορφες και σίγουρα νοιώθουν τα βλέμματα των αντρών κολλημένα πάνω τους όταν κυκλοφορούν στον δρόμο, αλλά και κάθε φορά που βγαίνουν για διασκέδαση! Πόσο δε μάλλον όταν βάζουν το σορτάσκι της στολής του διαιτητή και βγαίνουν στο γήπεδο για να "σφυρίξουν" έναν αγώνα. Αυτόματα η Βανέσσα Μαραγκού και η Αφροδίτη Κυριακουλέα αποδεικνύουν ότι τελικά και η διαιτησία είναι γένους θηλυκού!

Η Μαραγκού και η Κυριακουλέα αποτελούν τα πιο... καυτά πρόσωπα της διαιτησίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής και Αθηνών αντίστοιχα.

Η Βανέσσα Μαραγκού

 Η Βανέσσα καμαρώνει για την συμμετοχή της στον τελικό του beach soccer που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ. Γι' αυτό και δεν καίγεται να ανέβει τις κατηγορίες στο κανονικό... ποδόσφαιρο.

Ακόμα θυμάται τον αγώνα Σαρωνικός – Διόνυσος όταν χάρη στη δική της έγκαιρη επέμβαση σώθηκε παίκτης των γηπεδούχων που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από την πτώση του στο γήπεδο. Βραβεύτηκε για την ενέργειά της και έγινε πρόσωπο της ημέρας για την ελληνική διαιτησία.


Το πρωί στην Πολεμική Αεροπορία, το απόγευμα προπονήσεις στον στίβο και τα Σαββατοκύριακα από το πρωί με τη σφυρίχτρα και τη σημαία στα χέρια περνάει τις ώρες της στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

 «Ακόμα γελάω από την επιμονή κάποιου ποδοσφαιριστή να μάθει τι άρωμα φορούσα σε έναν αγώνα», τονίζει και κάνει την... αποκάλυψη: Dolce Cabbana ήταν, αλλά δεν του είπε ποτέ, διότι έπρεπε να δείξει και ποιος έχει το... πάνω χέρι μέσα στο γήπεδο.

 Η Αφροδίτη Κυριακουλέα

 Η Αφροδίτη μπήκε στο ποδόσφαιρο χάρη στο μικρόβιο που της κόλλησε ο πατέρας της. Προπονητής σε ομάδες τοπικών, την έβαλε στον χώρο και εκείνη ανέλαβε να πάει ακόμα πιο ψηλά. Από το 2008 έχουν δει πολλά τα μάτια της. Αλλά απέδειξε κάποτε στο γήπεδο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη πως δεν... μασάει. «Ήρθε ένας παίκτης και με έφτυσε, ενώ επιχείρησε να με χτυπήσει. Κι εγώ τότε του έδωσα και κατάλαβε με τη σημαία», μας εξήγησε το περιστατικό που θα της μείνει αξέχαστο, ενώ και μία φορά στην Κω για τη Δ' Εθνική τη φώναζαν με όλα τα γυναικεία ονόματα για να δουν πως την έλεγαν.

Τελικά τη λύση έδωσε κάποιος από την απέναντι κερκίδα που ανακάλυψε το «Αφροδίτη» και από στόμα σε στόμα το έμαθε όλο το γήπεδο.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χορό και στη γυμναστική.

Πηγή: Εφημερίδα "παραπολιτικα"

ΠΗΓΗ: http://epiruscorner.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2411.html 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ