2013-10-23 19:45:03
Φωτογραφία για Πόσο θα κρατήσει το «καλοκαίρι»
Το καλοκαίρι δεν λέει να μας εγκαταλείψει… καθώς τις επόμενες ημέρες, θα κυκλοφορούμε και πάλι από ότι φαίνετα με τα κοντομάνικα… Άνοδο της θερμοκρασίας και βοριάδες που αναμένεται να φθάσουν τα 7 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες.

Δείτε που θα «χτυπήσει» το καλοκαίρι τις επόμενες ημέρες

Την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Την Παρασκευή στα ανατολικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ