2013-10-23 23:59:07
Φωτογραφία για Τα Καρντασιανς - Επεισόδιο 1
Πρεμιέρα έκαναν τα "Καρντάσιανς" Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας, στον ΑΝΤ1! Η πρώτη εκπομπή προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, ενώ θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα, την Τρίτη και την Τετάρτη στις 11.15 το βράδυ.

Η έναρξη της εκπομπής έγινε με τον Γιάννη Λάτσιο να ξεναγεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μάλιστα να του παραδίδει τα κλειδιά του σπιτιού των "Καρντάσιανς". 

Ο Γρηγόρης ήταν αυτός που είπε και την πρώτη καλησπέρα στο κοινό, εξηγώντας τι σημαίνει "καρντάσι". Αμέσως μετά μπήκε στο πλατό ο Δημήτρης Σταρόβας, που είχε έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τελευταία εμφανίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου! Κατά την διάρκεια της εκπομπής υπήρχε ζωντανό κοινό, ενώ αμέσως υποδέχθηκαν την καλεσμένη της εκπομπής, την Πάολα! Η τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για την ζωή της σε πολύ χαλαρό κλίμα.

Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου. Οι τρεις παρουσιαστές έμπαιναν σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, με την εκπομπή να έχει πολύ γρήγορο ρυθμό. Συνέντευξη με την Πάολα έκανε και η Μαρία Μπεκατώρου σ' ένα ενδιαφέρον τετ α τετ.

Αμέσως μετά, εμφανίστηκε και ο δεύτερος καλεσμένος της εκπομπής, ο Λευτέρης Ελευθερίου, που είχε ένα αστείο σκετς με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο 

http://www.youtube.com/watch?v=gPejlPUFaxg
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ