2013-10-24 09:51:07
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΤΟ... ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΑΜΠΝΤΙ ΙΠΕΚΤΣΙ!
Ίσως τον πιο δύσκολο φετινό τους αγώνα, δίνουν απόψε οι πρωταθλητές Ευρώπης (21:45 - Δημόσια Τηλεόραση) για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο... κατάμεστο "Αμπντί Ιπεκτσί" (έχει γίνει ήδη sold out,δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) κόντρα στην φιλόδοξη και πολύ δυνατή φέτος Γαλατασαράι.

Στόχος το... «διπλό» για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα που σχεδόν θα... κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλο, αλλά ακόμα και αν δεν έρθει δε σημαίνει... κάτι. Εκτός από την πρωτιά βέβαια, ένα πιθανό διπλό θα σημαίνει και πολλά για την ψυχολογία των πολλών νέων παικτών του Θρύλου στη διοργάνωση. 

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας, στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας πέρασε σαν... σίφουνας από την Φλωρεντία κόντρα στην αδύναμη πάντως Σιένα, και έχει παίκτες που ανα πάσα στιγμή μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά, πόσο μάλλον όταν παίζουν στην έδρα-κολαστήριο του "Αμπντί Ιπεκτσί".

Αρόγιο,  Γκόρντον (πρώην της Τσιμπόνα και της ΤΣΣΚΑ), ο Αρσλάν, ο Ντόμερκαντ, αλλά και οι Τζαβάι, Έρτσεγκ είναι όπλα στα χέρια του Αταμάν και το κυριότερο, δείχνουν να έχουν δέσει ήδη μεταξύ τους. 


Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά, δεν δείχνει απόλυτα έτοιμος, παρόλο που έχει πάρει όλα τα φετινά παιχνίδια και θα έχει για μία φορά ακόμα εκτός τον Μπέγκιτς.Έτσι, ο Μπαρτζώκας πήρε στην αποστολή το Δημήτρη Αγραβάνη για να έχει ένα ακόμα ψηλό κορμί στη ρακέτα και άφησε εκτός τον Γιάννη Παπαπέτρου. 

Όπως και να έχει, ο αποψινός αγώνας είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να δουν παίκτες και προπονητής το σημείο ετοιμότητάς τους. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ