2013-10-24 10:44:07
Φωτογραφία για Απάτη οι 40 άτοκες δόσεις από γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, αναφέρει αναγνώστης
Υπάρχει γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών που πολυδιαφημίζει ότι προσφέρει κάποια από τα είδη του, μέχρι και με 40 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Επιχείρησα λοιπόν σήμερα να κάνω μια τέτοια παραγγελία μέσω ίντερνετ και δεν έγινε δεκτή. Επικοινώνησα με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας και ρώτησα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Ο υπάλληλος φάνηκε ότι γνωρίζει το θέμα και με ενημέρωσε ότι η παραγγελία δεν μπορεί να γίνει δεκτή διότι η ημερομηνία τελικής αποπληρωμής είναι μεταγενέστερη της λήξης της κάρτας μου.

Που είναι όμως το θέμα; Οι 40 δόσεις που διαφημίζει το γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών είναι χρονικά κάτι περισσότερο από 3 χρόνια. Παράλληλα είναι γνωστό ότι καμία τράπεζα δεν εκδίδει πια πιστωτική κάρτα με διάρκεια περισσότερη από 2 έτη ή άντε το πολύ 3 έτη σε εκδόσεις καρτών Gold. Άρα πολύ απλά, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να κάνει χρήση των 40 άτοκων δόσεων.

Επίσης είναι γνωστό ότι με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, η επιχείρηση εισπράττει αμέσως τα χρήματα της και από κει και πέρα η «δανειοδότηση» και η είσπραξη των δόσεων είναι θέμα καθαρά της τράπεζας.

Λάθος λοιπόν της τεράστιας κατά τ’άλλα επιχείρησης ή απλά μια ακόμα παραπλανητική διαφήμιση;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ