2013-10-24 15:11:05
Φωτογραφία για Στην εφορία όσοι χρωστούν στη ΔΕΥΑ Καστοριάς... σύμφωνα με απόφαση του Δ/Σ της επιχείρησης
Σε βεβαίωση ληξιπρόθεσμων οφειλών στις ΔΟΥ προχωρά η ΔΕΥΑ Καστοριάς μετά από απόφαση του Δ/Σ (αρ. 108/13) -πράγμα που σημαίνει ακόμη και... κατασχέσεις από λογαριασμούς καταθέσεων των πολιτών της Καστοριάς-.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Γιώργος Πετκανάς λαμβάνοντας υπόψιν/κάνει χρήση, την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών (περί είσπραξης εσόδων των ΔΕΥΑ από τις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες (ΦΕΚ 3203/Τ.Β/30-11-12).

Τι σημαίνει αυτό για τους εκατοντάδες πολίτες της Καστοριάς, οι οποίοι αδυνατούν πραγματικά να πληρώσουν τους υπέρογκους 2μηνιαίους λογαριασμούς της επιχείρησης:

Κινδυνεύουν άμεσα με κατασχέσεις τραπεζικών τους λογαριασμών αλλά και περιουσιακών τους στοιχείων.

Και μιας και αναφερθήκαμε στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Γιώργο Πετκανά, καλό είναι να αναφέρουμε και κάποια γεγονότα τα οποία κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση:

1) Εάν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος δεν υπάρχει αμοιβή...οπότε δεν φορτώνεται ο προϋπολογισμός της επιχείρησης τον οποίο τον πληρώνουν οι καταναλωτές της Καστοριάς μέσο των λογαριασμών αυτής.


2) Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Γιώργος Πετκανάς, με τις ευλογίες του Δημάρχου Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη λαμβάνει ως αντιμισθία για τις υπηρεσίες του στην επιχείρηση περισσότερα από 25.000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο σύμφωνα με απόφαση του Δ/Σ της επιχείρησης πρακτικό (16/2012) της οποίας είναι αναρτημένο στη Διαύγεια (αρ. πρωτ. 136/15-1-2013) ΑΔΑ: ΒΕΦΧΟΡΘ2-ΠΛΛ.

ka-sto-ria.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ