2013-10-24 21:15:07
Φωτογραφία για Eκδήλωση του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου για το Έπος του 1940
Επετειακή εκδήλωση προς τιμή των ηρώων του Έπους του 1940, πραγματοποίησε το Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου με τη συμμετοχή παιδιών από τον δημοτικό παιδικό σταθμό Αγίου Νικολάου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Στο χαιρετισμό του προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μίλησε για τη σημασία της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνει η πατρίδα μας. Δεν παρέλειψε να επιδοκιμάσει αυτή την αρμονική και εποικοδομητική συνύπαρξη και αλληλεπίδραση των εκπροσώπων της Τρίτης Ηλικίας με τα νιάτα και το μέλλον της πατρίδας μας σε μία γιορτή προς τιμήν των ανθρώπων που θυσιάστηκαν για να μπορούμε να ζούμε σήμερα ελεύθεροι στην πατρίδα μας.

Για το Έπος του 1940 ομιλία απηύθυνε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Νίκος Κάββαλος.

Στη διάρκεια της γιορτής η χορωδία του Κ.Α.Π.Η ερμήνευσε επετειακού χαρακτήρα αλλά και ποικίλου ρεπερτορίου άσματα, με τις παιδικές φωνές να μπλέκονται με τις φωνές των ενηλίκων σε γνωστά κομμάτια, ενώ το χορευτικό συγκρότημα παρουσίασε επίκαιρους δημοτικούς χορούς.

Παρούσα ήταν και η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ρένα Χαλιώτη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ