2013-10-25 01:14:11
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ...
Στην καλή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός ιδιαίτερα στο τέλος του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία, στάθηκε σε δηλώσεις του ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Πήγαμε καλά παρότι ξέρουμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέσα σε ένα δυνατό γήπεδο με οπαδούς που φώναζαν όλη την ώρα. Κρατάμε τη νίκη και την πολύ καλή άμυνα που παίξαμε», είπε αρχικά ο Μάντζαρης.

Όσον αφορά για την απόδοση του τρίτου δεκαλέπτου και το γεγονός ότι η Γαλατά μπήκε ξανά στο ματς, τόνισε: «Για άλλη μία φορά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά και δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς και σουτ από την Γαλατά. Βελτιωθήκαμε όμως στην επίθεση και παίξαμε καλύτερη άμυνα και έτσι πήραμε τη νίκη».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες τον Ολυμπιακό με ένα δέος επειδή είναι δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητής Ευρώπης και για τις νίκες του Θρύλου στην Πόλη, σχολίασε:  «Πιστεύω ότι είναι πρόκληση να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και εμείς σε κάθε αγώνα δείχνουμε ότι άξια βρισκόμαστε εδώ που είμαστε. Έχουμε καλή παράδοση στην Πόλη και πήραμε μία καλή νίκη».

Τέλος, όσον αφορά την πρόκριση της ομάδας στο ΤΟΠ-16: «Έχουμε πει ότι θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι η πρόκρισή μας στο ΤΟΠ-16 και νικήσαμε μία ομάδα που θα παλέψουμε για την πρώτη θέση του ομίλου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με άνοδο έκλεισε η Wall Street
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με άνοδο έκλεισε η Wall Street
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ