2013-10-25 10:54:14
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής
Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ. 

Μη κερδοσκοπικό σωματείο 

Έδρα: Λεωφόρος Κηφισίας 58, 15125 Μαρούσι 

Διεύθυνση αλληλογραφίας: Βάρναλη 7, 151 21 Πεύκη 

Τηλ: 6944-307208 FAX: 210-8053797 

E-mail: [email protected]

Την 23/10/13 συνήλθε σε ολομέλεια, το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, ως όφειλε σύμφωνα με το καταστατικό, για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέως, Ειδικού Γραμματέως και Ταμία.

Η διαδικασία έγινε με μυστική ψηφοφορία.

Εξελέγησαν

1. Πρόεδρος Κων/νος Νταλούκας

2. Αντιπρόεδρος Αφροδίτη Σακαλίδου

3. Γραμματέας Δημήτριος Φούσκας

4. Ταμίας Δημήτριος Παπαδημητρίου


5. Ειδικός Γραμματέας Σοφία Σάνι

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι συνάδελφοι

1. Ανδρέου Μάριος

2. Γιαννάτου Ειρήνη

3. Τερζίδης Άγης

Στην συνεδρίαση αυτή, λόγω των εξαιρετικών και άμεσων αλλαγών που πρόκειται να συμβούν στον χώρο της υγείας, αποφασίσαμε ομόφωνα να συγκαλέσουμε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 3/11/13, στις 11 το πρωί, στο Αμφιθέατρο της Εταιρίας Galenica, Ελευθερίας 4 Κηφισιά, που παραχωρήθηκε στον Σύλλογό μας δωρεάν.

Το θέμα της γενικής συνέλευσης θα είναι:

" Συζήτηση και προτάσεις για τη διαμόρφωση των επίσημων θέσεων της Ένωσης στον τρέχοντα διάλογο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας "

Συνάδελφοι, τα περιθώρια για εφησυχασμό έχουν στενέψει ασφυκτικά.  Το μέλλον της δουλειάς μας είναι υπό διαπραγμάτευση.  Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων, εγγεγραμμένων και μη, στην Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, ώστε ακόμη και αυτήν την τελευταία στιγμή να διατυπώσουμε καινα στηρίξουμε τις θέσεις μας σε όλα τα θεσμικά όργανα.

Όσοι συνάδελφοι θα θελήσουν να τοποθετηθούν προφορικά θα δοθεί χρόνος 5 λεπτών για να μιλήσουν. Επίσης όσοι από εσάς επιθυμείτε να μας στείλετε προτάσεις για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε σχέση με τον Ελευθεροεπαγγελματία Παιδίατρο, μπορείτε να τις στείλετε γραπτώς στην Ένωση, με mail. 

Δυνατότητα ψήφου θα έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη.

Στην Γενική Συνέλευση προσκλήθηκαν και θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, προκειμένου να ακούσουν τις προτάσεις μας αλλά και προκειμένου να ενημερώσουν επίσημα τους παρευρισκομένους για τις θέσεις και προτάσεις του ΙΣΑ και του ΠΙΣ προς το Υπουργείο Υγείας, καθώς και για τον μέχρι τώρα διάλογο του υπό συζήτηση νομοσχεδίου της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Συνάδελφοι, αν θέλετε να πληροφορηθείτε, να ρωτήσετε και να τοποθετηθείτε για τα θέματα της "αυριανής ημέρας" στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, στις συμβάσεις, στις αμοιβές, στην αποκλειστική ή μη απασχόληση των γιατρών του αστικού τύπου κέντρων υγείας, στους γενικούς γιατρούς, κλπ σας παρακαλούμε να είστε όλοι εκεί.

Ο Πρόεδρος    Κώστας Νταλούκας

Ο Γραμματέας  Δημήτρης Φούσκας
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ