2013-10-25 10:58:06
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ Twitter ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ... ΠΟΛΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να παίξει ακόμα και... πόλο στο γήπεδο-πισίνα του "Ντα Λουζ", γεγονός που έδωσε το έναυσμα για άκρως ευρηματικά σχόλια από το φίλαθλο κοινό μέσω Twitter.

Ευτυχώς που είναι δυνατός και στην υδατοσφαίριση! Ο Ολυμπιακός ήταν υποδειγματικός στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μπενφίκα και προηγήθηκε 0-1, όμως στο δεύτερο μέρος χρειάστηκαν οι παίκτες του να επιστρατεύσουν τις ικανότητές τους και στο πόλο προκειμένου να φύγουν βρεγμένοι αλλά όχι μουσκεμένοι από τον αγωνιστικό χώρο του "Ντα Λουζ" (1-1).

Το γεγονός μάλιστα ότι όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε σε πρωτόγνωρες γηπεδικές συνθήκες, με την ασταμάτητη βροχή να μετατρέπει το γήπεδο σε πισίνα και τους παίκτες να δίνουν μία μάχη... επιβίωσης, ενέπνευσε τον κόσμο στο Twitter από κάθε γωνιά του πλανήτη να κάνει άκρως ευφάνταστα σχόλια.

"Το δεύτερο μέρος στο Μπενφίκα-Ολυμπιακός είναι ξεκαρδιστικό, θα μπορούσα να κάθομαι όλη ημέρα και να βλέπω αυτό το πράγμα" και "Θα πρέπει να αντικαταστήσουν τους βοηθούς διαιτητή με ναυαγοσώστες" είναι ενδεικτικά μηνύματα αναφορικά με τη διάθεση του κόσμου να αστειευτεί με την όλη κατάσταση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ