2013-10-29 02:40:07
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Τα απανωτά χτυπήματα βγήκαν ''ξινά'' σε δύο τσιγγάνους που συνεργάστηκαν με Αλβανό...
Οι 3 δράστες σκόρπισαν τον τρόμο στην Κέρκυρα, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ Συνελήφθησαν το Σάββατο (26.10.2013) στο Τεμπλόνι Κέρκυρας...

από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες τσιγγάνοι ηλικίας 28 και 34 ετών και ένας 26χρονος Αλβανός για τα αδικήματα της ληστείας και των διαδοχικών κλοπών κατά συναυτουργία, καθώς επίσης και για παράνομη κατοχή δισκίων απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Οι τρεις δράστες το Σαββάτο (26.10.2013) το πρωί, προσποιούμενοι τους πελάτες, σε εμπορικές επιχειρήσεις στην βόρεια Κέρκυρα πραγματοποίησαν δύο διαδοχικές κλοπές, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και μεταλλικά αντικείμενα, ενώ σε μια ακόμη περίπτωση, ακινητοποίησαν με την χρήση σωματικής βίας 79χρονο ιδιοκτήτη παντοπωλείου στους Αυλιώτες Κέρκυρας και του αφαίρεσαν από το ταμείο μικρό χρηματικό ποσό.

Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό των τριών δραστών από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στο Τεμπλόνι Κέρκυρας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο Ρομά και ο 26χρονος αλλοδαπός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρήματα και 83 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προμηθεύτηκαν από έναν 55χρονο ημεδαπό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ